pomoc... jsem ZOUFALÝ

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

goor111
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

pomoc... jsem ZOUFALÝ

Příspěvekod goor111 » 22 pro 2006 17:42

POMOZTE..... PORAAAAAD dokola se mi objevuje asi tak kazdou pul hodinu okynko, ktery ma v horni liste napsano kuryrni sluzba a uvnitr je napsano anglicky ze mam nejaky spatny registry a ze si mam z msrepair.net(pokazdy je tam jina stranka, ale na kazdy vzdycky stejnej program) stahnout nejakej registry cleaner... zaprvy nevim co to jsou registry a navic jsem si stahl jinej program(NEPLACENEJ) taky na registry a ten je opravil a voni se hned po tom zase potentovaly a zese se mi obevila ta tabulka a tak porad dokola... PLEASE HEEEEEEEEEELP... reknete mi prosim jak tem blbejm vzkazum od ty firmy zabranit aby me PRUSILY... HELP... dekuji

Reklama
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 22 pro 2006 17:47

Tento problém můžete obejít vypnutím Kurýrní služby. Postupujte následujícím způsobem:
    1. Klepněte na tlačítko Start a potom na příkaz Ovládací panely (nebo přejděte na položku Nastavení a klepněte na příkaz Ovládací panely).
    2. Poklepejte na panel Nástroje pro správu.
    3. Poklepejte na položku Služby.
    4. Poklepejte na položku Kurýrní služba.
    5. V rozevíracím seznamu Typ spouštění klepněte na položku Zakázáno.
    6. Klepněte na tlačítko Zastavit a potom na tlačítko OK.
Případně ať to nemusíš procházet celé stačí dáta
    1. Start -> Spustit... otevře se ti okno kam napíšeš services.msc a dáš Ok
    2. Otevře se ti okno Služby a pak pokračuj bodem 4 kde vyhledáš položku s názvem Kurýrní služba.
Případně sem můžeš vložit log z HijackThis na kontrolu.

Minor
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Minor » 22 pro 2006 23:50

předpokládám že máte win xp, s touto chybou jsem se setkával na pc, které nebyly aktualizovány přes windows update, bohužel nevím jaká záplata to byla, je možné že to bylo tím že na pc nebyl nainstalován service pack 2... doporučuji tedy aktualizovat windows, nejlépe přes internet, jen ještě otázečka, když klepnete na ploše na tento počítač pravým tl. myši a dáte vlastnosti tak jaké údaje se vám zobrazí? Měly by tam být tři kategorie: system, oprávněný uživatel této kopie, počítač, v kategorii systém by mělo být oznámeno zda je nainstalován service pack, např mé info o systému je:

Microsoft Windows XP
Professional
Verze 2002
Service Pack 2

Pokud nemáte rychlejší internet, nebo platíte za dobu po kterou jste na net připojen, doporučuji Service pack 2 sehnat z některých cd v časopisech zabývající se o pc. (Computer, CHIP,...)

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”