co se týče vzduchovýho chlazení tak na prvním místě je NHD14
jo a U9B je menší než U12P takže jestli se ti tam ten větší vejde jdi do něj!
Hurricane046 píše:Corsairy jsou kvalitní zdroje a jejich větráky by měly bějt tichý (by bylo divný kdyby kvalitní firma do toho cpala hlasitý větráky) ALE já zrovna měl "štěstí" na kus jehož větrák vrčí (jestli nejsem sám kdo má vrčící GS tak se ozvěte... nechci porušit pečeť takže nemužu větrák vyměnit) tzn. pošlu ho na reklamaci ať mě pošlou nějakej co je zticha - je to na tobě hele
co se týče vzduchovýho chlazení tak na prvním místě je NHD14
jo a U9B je menší než U12P takže jestli se ti tam ten větší vejde jdi do něj!
samotarrk píše:NH-D14 tam nemá a ten co tam má se tam vejde. Ptát se nemusí, pokud by se nevlezl zavolali by mu. A 2TB HDD on se hodí. Jistě, mohl by koupit 1TB, ale jednou (dříve nebo později) mu to stačit nebude. A tak je lepší mít v case 4*2TB než 4*1TB. Tento PC má na to vydržet velmi, velmi dlouho. Pokud tedy nemá rozmazleného majitele
d1amond píše:Neměl jsem namysli množství dat a místo na disku, ale jejich případnou ztrátu. Raději bych si data dělil na 2x1TB. Ale to je věcí názoru a způsobu práce se zálohama, takže pokud tam chce 2TB jako celek, budiž.
Hurricane046 píše:Corsairy jsou kvalitní zdroje a jejich větráky by měly bějt tichý (by bylo divný kdyby kvalitní firma do toho cpala hlasitý větráky)
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: DotNetDotCom.org [Bot] a 9 hostů