Mastím si gamesku a najednou začalo chrastit v monitoru, zleva doprava začal blednout až zhasnul úplně.Předpokládám že odešel monitor, být to grafikou, chovalo by se to asi jinak.Zkusil jsem připojit k monitoru ještě notebook a nic, druhý monitor nemám, abych vyzkoušel grafiku.
No každopádně dva a půl roku starý Samsung, teď už blahořečím jen té značce, že je na něj záruka tři roky.
Zblednutí monitoru až do zhasnutí Vyřešeno
Re: Zblednutí monitoru až do zhasnutí
Sice ti to nepomůže, ale asi ti odešel monitor...pokud nefunguje ani pod NTB.Pokud ho máš ještě vzáruce tak máš docela štěstí
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Předpokládal jsem to, jen jsem to chtěl potvrdit, no v záruce je ještě půl roku, jen mě trochu jímá hrůza, když si představcím, že vydržel jen dva a půl roku při průměrném používání.Na to že stál kdysi skoro devět litrů, tak jenom nasucho polykám jak jde ta kvalita do řiti 

- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
já nemám nic jiného než Samsungy a měním je jen proto, že mi nevyhovuje velikost, ještě mi žádný neodešel (klepy klep)
zřejmě prostě máš smůlu, ale na druhou stranu štěstí, co se týče záruky
je to elektronika, stát se to může.

zřejmě prostě máš smůlu, ale na druhou stranu štěstí, co se týče záruky

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Raklamace vyřízena v CZC za deset dní.Co mi trochu vyrazilo dech, že to servis, který to dělá bere jako opravu a dává na to záruku jen tři měsíce, přitom na reklamačním listě je napsáno výměna PWB, takže fakt divný 

Co tady vlastně řešíš? Odešel ti monitor tak si ho dal reklamovat, zjistily že je v prd... háji PWB tak to vyměnily a hotovo. A co ti na tom přijde divnýho? Proč to tady všechno píšeš? Nechápu..
Just Fucking Google It!
Tak asi založil téma, že neví čím to je, a teď říká stav, jak to dopadlo, ne? Teď už to může zamknout, když je to vyřešené.
Založil téma kde jasně napsal že mu odešel monitor..
A jako co by to měli brát? Jasně že to opravujou.Co mi trochu vyrazilo dech, že to servis, který to dělá bere jako opravu
Na vyměněnej díl je pokaždý záruka 3 měsícea dává na to záruku jen tři měsíce
No tak to vyměnily no, asi se to rozbilo..přitom na reklamačním listě je napsáno výměna PWB
Just Fucking Google It!
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zblednutí monitoru až do zhasnutí Vyřešeno
petaq píše:Co tady vlastně řešíš? Odešel ti monitor tak si ho dal reklamovat, zjistily že je v prd... háji PWB tak to vyměnily a hotovo. A co ti na tom přijde divnýho? Proč to tady všechno píšeš? Nechápu..
A co tady mám řešit?Vepřovou se zelim???
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Kvě 29, 2011 11:00 am) ---
petaq píše:Založil téma kde jasně napsal že mu odešel monitor..A jako co by to měli brát? Jasně že to opravujou.Co mi trochu vyrazilo dech, že to servis, který to dělá bere jako opravuNa vyměněnej díl je pokaždý záruka 3 měsícea dává na to záruku jen tři měsíceNo tak to vyměnily no, asi se to rozbilo..přitom na reklamačním listě je napsáno výměna PWB
Pokaždý je na vyměněnej díl záruka tři měsíce a taky pokaždý je na vyměněnej díl záruka šest měsíců, taky pokaždý.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 34
- 5598
-
od teichmann.ondrej
Zobrazit poslední příspěvek
23 kvě 2025 11:46