Vodafone -8 Mb/s ADSL

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Vodafone -8 Mb/s ADSL

Příspěvekod memphisto » 16 kvě 2011 13:20

Ty testovací jsou nejlepší :smile: Když k nám tenhle můj net dotáhli, tak jsme byli vybrání jako testéři měli jsme net na rok zdarma a prostě jsme zkoušeli a zkoušeli. Jelo to parádně, protože všichni ještě pípali přes ISDN :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 16 kvě 2011 14:39

Romaine: Ne! Totálně jsi mě nepochopila, nebo se snažíš ušetřit za každou cenu!!! Mám také ČRa / T-Mobile Premium ADSL 2008 8/0,5 Mb/s, 1:50, noFUP a je to nesrovnatelně kvalitnější než přeprodávané TO2 ADSL, protože Premium je na vlastním (pronajatém) hardware/ústřednách. Naopak přeprodávané ADSL od TO2 (které nabízí i T-Mobile, ale není to Premium! nebo jistě Vodafon) je mizerné kvality s častými výpadky, uměle snižované na "bezpečné" rychlosti TO2, s vysokými pingy a jistou manipulací s přenosy P2P, fileservery, videem ...

ČRa / T-Mobile Premium ADSL 2008 (kvalitní ADSL) >>> http://www.t-mobile.cz/web/integrovanes ... id=gateway

T-Mobile přeprodávané (TO2) ADSL (a do stejné kategorie nepochybně patří i to od Vodafone) (šmejd kvalita ADSL) >>>
klikni na Internet ADSL samostatné >>> http://www.t-mobile.cz/web/cz/residenti ... et-na-doma

P.S.: Mimochodem, ČRa také nabízel své kvalitní ADSL Premium a vedle toho i přeprodávané TO2 nekvalitní šmejd ADSL!

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 16 kvě 2011 15:10

A kolik má ten tvůj kvalitní ADSL rychlost ve špičce? Já mám po celý den tohle (večer 10) za 200 Kč měsíčně:
Obrázek

Je to přes WIFI, takže ping o něco vyšší a upload bohužel bídný
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 16 kvě 2011 15:32

Wi-Fi jsem měl půlrok a vyhodil jsem ho z domu. Ten mizernej (dle tvých slov) upload říká vše, například o přetížení přijímacího bodu. Nemluvě o tom, že když zaprší nebo se zdvihne vítr, i tak ti to bude pravidelně vypadávat, to se pozná i díky ICQ a Skype, kteří uživatelé blikají :smile:

Tohle je po kabelovce a rozvod po domě je WIFI. Navíc upload mě netankuje. Hlavní je pro mě stabilní rychlost down a výpadky rozhodně nemám :smile: Agregace 1:1 :smile: Za 400 měsíčně můžu mít 30/10, ale věčně tu nejsem, tak proč platit ...Na tyhle korporace typu UPC, TM, Kyslík, ČRa, Netbox, Avonet, jsem už zanevřel. To jsou vydřiduši. memphisto

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”