Ahoj, dochází mi trpělivost s předraženým voláním.. Teď platím 2kč/sms a za hovor 7,50. Proto se vás chci optat, zda nemáte také kredit a popřípadě kolik platíte?
Paušál nechci, protože bych tolik volných jednotek nevyčerpal (tolik toho neprovolám).
díky za info
[OT] Mobilní tarify - kredit
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: [OT] Mobilní tarify - kredit
mám O2 a stejný problém, stejný tarif
zrovna jsem na to koukal, zjistil jsem, že nejvýhodnější by pro mě byl tarif senior ale bohužel mi chybí jaksi pár desítek let

zrovna jsem na to koukal, zjistil jsem, že nejvýhodnější by pro mě byl tarif senior ale bohužel mi chybí jaksi pár desítek let

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
-
- Pohlaví:
Já mám O2 ZERO a jsem spokojen - http://www.o2.cz/osobni/mobilni-tarify/ ... _zero.html
Já mám stejný tarif jako ty, Stene (O2) už asi 7 let, myslel jsem že bych mohl dostat nějaký lepší, protože už dávno zlevnili ten základní, ale ne, nic. Proto se snažím psát a volat co nejméně.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám tarif Student od VF. Za 300 měsíčně Internet + 50 minut (po provolání za 3 Kč/min) + 200 SMS (po propsání 0,5 Kč/kus): jde to jak u paušálu, tak u nabíjecí karty. Akorát musíš mít vždycky dostatečný kredit.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
memphisto: Kdybych víc volal a smskoval tak jdu do paušálu taky, ale tolik mobilní nejsem..
Zkusím si na těch stránkách objednat ten O2 ZERO.. Uvidím, kolik budou chtít za změnu tarifu. Jestli hodně, tak ten mobil hodím do šrotu.
Jestli se dobře koukám, chtějí 200,- za změnu??
Zkusím si na těch stránkách objednat ten O2 ZERO.. Uvidím, kolik budou chtít za změnu tarifu. Jestli hodně, tak ten mobil hodím do šrotu.
Jestli se dobře koukám, chtějí 200,- za změnu??
-
- Pohlaví:
Stene to je nějaká vratná záruka, vůbec netuším co to je - zeptej se operátora. Já to nijak neřešil, jenom jsem přešel z paušálu na Zero.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemusíš mít všechno, co si zvolíš je na tobě. Můžeš mít třeba jen net nebo jen SMS. Samostatně jsou pak ceny net 80 Kč, SMS 100 Kč, volání 150 Kč - 20% sleva po svém. U předplacených karet se o moc lepších cen nedočkáš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Můžeš zkusit přes známý pořešit nějakou rámcovou smlouvu. Já mám takle 5 hodin volnýho volání do všech sití za 150 ,- :))
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
- Pohlaví:
Podobných smluv nejsem příznivcem. Kluk si něco takového zřídil s přítelkyní a dalšimi. Nyní se nepohodli a dohadují se jak to platit a paltí to zřizovatel.
Nejlepší je být nezávislý.
Nejlepší je být nezávislý.
-
- Pohlaví:
No, já mám tarif O2 Relax (30 min. + 30SMS) za 235 měsíčně a volání využiju, sms moc ne. Nabízeli ho tuším před 10 lety, ale nic lepšího co by mi vyhovovalo nevymysleli. Co se týče cen, jsem přesvědčen, že zde jsou nejdražší z celé Evropy.
Koukám, že máme stejný tarif díky tvému topicu jsem přišel na O2 ZERO, vypadá celekm slušně, alespoň lépe než stávající. Když tak dej vedět, jak si dopadl s tím přechodem na jiný tarif. Ale myslím, že dříve platilo, nevím jak teď, že poprvé je přechod na jiný zdarma...
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4379
-