Filmovy trik s kreslenim

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

hc50
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Filmovy trik s kreslenim

Příspěvekod hc50 » 17 kvě 2011 21:06

http://tinypic.com/player.php?v=2cclb7k&s=7 tento trik je z photoshopu cs 5 a z nějakého pluginu na chroma key ,ale zajímá mně zda existuje něco levnějšího pro tento trik. Já znám Ulea Video Studio ale myslím i něco kde se dá zároveň kreslit a upravovat obrázky. Viděl jsem i Mirage ale ten byl pro mně složitý a opět zbytečně drahý. V tom Photoshopu to udělám tak že si naimportuju video pomocí quicktime jako jednotlivé vrstvy pak si vytvořím poslední vrstvu kde dám ten pohyblivý obrázek který mohu editovat atd a to by mně zajímalo zda to jde i v něčem laciným abych nemusel po zkončení trial verzí aplikace crackovat či kupovat za hrozné peníze které ani nemám zkráceně řečeno chci něco dokázat ale legálně.

Reklama
snoopici
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Filmovy trik s kreslenim

Příspěvekod snoopici » 18 kvě 2011 15:35

Zkus Gimp. Nejsem si sice úplně jistý jestli to zvládne. Používal jsem ho na nějaké základnější věci, ale zdál se mi jako slušný freeware ekvivalent Photoshopu...

hc50
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod hc50 » 18 kvě 2011 18:11

on to je dobrej ekvivalent ale je to takovej spíše photoshop 7 ve volném provedení ten photoshop to sám osobě také neumí tak úplně musí se tam dát ten chroma key a quick time plugin vpodstatě by stačilo kdyby to samé šlo dát do Gimpu jinak že gimp je slušný freeware to vím už dávno a jsem rád že se vyskitl aspoň nemusím krást photoshopy, stejně jsem spíše se snažil o levnou náhradu třeba Neopaint for Windows atd ten však nebyl vektorový editor ještě by se hodil takový ekvivalent k adobe premiere je jich poměrně dost ale umí jen avi dv od ms a zvuk pcm nejlépe je na to mlevnější ulead teď již corel video studio

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Speed_dead » 18 kvě 2011 18:32

Nešlo by na tohle místo nějakého složitého postupu grafickým editorem použít klasické klíčování obrazu? A obrázek jen lehce zeditovat?
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 18 kvě 2011 22:09

Když už něco dělat, tak pořádně, ta ukázka vypadá hnusně.

Tohle ...

... bylo stvořeno fandy nejslavnějšího animáku / ságy: Dragon Ball / Z / GT doslova na koleně a vypadá to lépe než leckteré profesionální dílo. Kromě faktu, že to je na YouTube v katastrofálním rozlišení ...

hc50
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod hc50 » 19 kvě 2011 01:25

úžasnej nářez a to je fakt dělaný v softu a na windows to jsou triky jako kdyby to dělaly na macu pro za 90 klacků

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 19 kvě 2011 01:59

Hodně triků je převzato z toho seriálu, například výbuchy, energetické koule a výboje, odlétající paprsek ze Země ... ale muselo to být samozřejmě zakomponováno do nahraného reálu ... takto zhruba vypadá původní seriál:

nebo:

http://n-joy.cz/video/amv-dragon-ball-g ... vzajl0w3f4

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”