Filmovy trik s kreslenim
Filmovy trik s kreslenim
http://tinypic.com/player.php?v=2cclb7k&s=7 tento trik je z photoshopu cs 5 a z nějakého pluginu na chroma key ,ale zajímá mně zda existuje něco levnějšího pro tento trik. Já znám Ulea Video Studio ale myslím i něco kde se dá zároveň kreslit a upravovat obrázky. Viděl jsem i Mirage ale ten byl pro mně složitý a opět zbytečně drahý. V tom Photoshopu to udělám tak že si naimportuju video pomocí quicktime jako jednotlivé vrstvy pak si vytvořím poslední vrstvu kde dám ten pohyblivý obrázek který mohu editovat atd a to by mně zajímalo zda to jde i v něčem laciným abych nemusel po zkončení trial verzí aplikace crackovat či kupovat za hrozné peníze které ani nemám zkráceně řečeno chci něco dokázat ale legálně.
Re: Filmovy trik s kreslenim
Zkus Gimp. Nejsem si sice úplně jistý jestli to zvládne. Používal jsem ho na nějaké základnější věci, ale zdál se mi jako slušný freeware ekvivalent Photoshopu...
on to je dobrej ekvivalent ale je to takovej spíše photoshop 7 ve volném provedení ten photoshop to sám osobě také neumí tak úplně musí se tam dát ten chroma key a quick time plugin vpodstatě by stačilo kdyby to samé šlo dát do Gimpu jinak že gimp je slušný freeware to vím už dávno a jsem rád že se vyskitl aspoň nemusím krást photoshopy, stejně jsem spíše se snažil o levnou náhradu třeba Neopaint for Windows atd ten však nebyl vektorový editor ještě by se hodil takový ekvivalent k adobe premiere je jich poměrně dost ale umí jen avi dv od ms a zvuk pcm nejlépe je na to mlevnější ulead teď již corel video studio
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nešlo by na tohle místo nějakého složitého postupu grafickým editorem použít klasické klíčování obrazu? A obrázek jen lehce zeditovat?
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Když už něco dělat, tak pořádně, ta ukázka vypadá hnusně.
Tohle ...
... bylo stvořeno fandy nejslavnějšího animáku / ságy: Dragon Ball / Z / GT doslova na koleně a vypadá to lépe než leckteré profesionální dílo. Kromě faktu, že to je na YouTube v katastrofálním rozlišení ...
Tohle ...
... bylo stvořeno fandy nejslavnějšího animáku / ságy: Dragon Ball / Z / GT doslova na koleně a vypadá to lépe než leckteré profesionální dílo. Kromě faktu, že to je na YouTube v katastrofálním rozlišení ...
úžasnej nářez a to je fakt dělaný v softu a na windows to jsou triky jako kdyby to dělaly na macu pro za 90 klacků
Hodně triků je převzato z toho seriálu, například výbuchy, energetické koule a výboje, odlétající paprsek ze Země ... ale muselo to být samozřejmě zakomponováno do nahraného reálu ... takto zhruba vypadá původní seriál:
nebo:
http://n-joy.cz/video/amv-dragon-ball-g ... vzajl0w3f4
nebo:
http://n-joy.cz/video/amv-dragon-ball-g ... vzajl0w3f4
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”