Prosím o kontrolu logu.

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

S-Jay
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Prosím o kontrolu logu.

Příspěvekod S-Jay » 19 kvě 2011 17:08

Log sám od sebe nenaběhl po doběhnutí AVP ovšem po kliknutí na zpráva sem musel vpravo nahoře dát všechny události jinak se zobrazovalo jenom START a konec testu :-) ale je to opravdu dlouhé nevím jestli máš zrovna tohle na mysli víš co...protože jsem ještě neviděl textový soubor aby měl 180mb a má něco přes 1milion řádků... a bohužel se mi to sem ani nedaří překopírovat...google chrome spadne! a IE9 se vždy zasekne při vkládání textu...musím to nějak zúžit jen nevím co přesně tě zajímá :-(

Tohle se mi ukázalo mezi důležitými:

Automatická kontrola: dokončeno před 54 min. (události: 2, objekty: 1084120, čas: 04:15:11)
19.5.2011 12:04:28 Úloha byla spuštěna
19.5.2011 16:19:39 Úloha byla dokončena

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 19 kvě 2011 19:54

Ty dvě události sem můžeš vložit , jestli najdeš.

Vypni rez.ochrany a firewall.

Spusť F-Secure Online Scanner

Tento skener je možno použít jen v prohlížeči Internet Explorer! Postupuj podle instrukcí na stránce F-Secure pro správnou instalaci. Akceptuj licenci. Po instalaci ActiveX, klikni na Full System Scan. Když stahování skončeno, automaticky začne sken . Vyčkej konce skenu, po jeho dobu neprováděj jiné operace ani neklikej myší. Když skončí sken klikni na tlačítko Automatic clearing (recommended). Poté klikni na tlačítko Show Report a zkopíruj a vlož sem .
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

S-Jay
nováček
Stav:

Příspěvekod S-Jay » 19 kvě 2011 20:23

Jaro: to jsou právě ty dvě události:
Automatická kontrola: dokončeno před 54 min. (události: 2, objekty: 1084120, čas: 04:15:11)
19.5.2011 12:04:28 Úloha byla spuštěna
19.5.2011 16:19:39 Úloha byla dokončena

tohle jediný se mi tam ukázalo...nicméně pořád to mám zapnutý ten antivirus jak doběhl tak kdybys potřeboval mohu tu zprávu ještě zobrazit nějak když mi vysvětlíš jak nebo ti mohu ten 180mb soubor poslat přes nějaký web třeba edisk.cz atd. popřípadě mi řekni jestli už ho mohu zavřít ten antivirus kdybys ho nepotřeboval.

Teď tedy udělám ten F-Secure online scanner...momentálně běží tak až se objeví zpráva dám vědět ;-)

ps. neboj nedělám to na tom PC píšu ti z noťasu abys mi nevynadal že během toho scanu nemám nic dělat :-D

S-Jay
nováček
Stav:

Příspěvekod S-Jay » 19 kvě 2011 20:48

Zde ti přikládám screen vašeho Fóra abys věděl o té reklamě...střídá se a je na každém jiném webu:

http://imageshack.us/photo/my-images/59/reklamaz.jpg/

Scanning Report

Thursday, May 19, 2011 20:28:27 - 20:47:07

Computer name: S-JAY-PC
Scanning type: Scan system for malware, spyware and rootkits
Target: C:\

No malware found

Statistics

Scanned:
Files: 52937
System: 4241
Not scanned: 22
Actions:
Disinfected: 0
Renamed: 0
Deleted: 0
Not cleaned: 0
Submitted: 0
Files not scanned:
C:\PAGEFILE.SYS
C:\HIBERFIL.SYS
C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\SPTD.SYS
C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\DEFAULT
C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SAM
C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SECURITY
C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SOFTWARE
C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\REGBACK\DEFAULT
C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\REGBACK\SOFTWARE
C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\REGBACK\SAM
C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\REGBACK\SECURITY
C:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\REGBACK\SYSTEM
C:\WINDOWS\SYSTEM32\CATROOT2\{F750E6C3-38EE-11D1-85E5-00C04FC295EE}\CATDB
C:\WINDOWS\SYSTEM32\CATROOT2\{127D0A1D-4EF2-11D1-8608-00C04FC295EE}\CATDB
C:\WINDOWS\CSC\V2.0.6\PQ
C:\WINDOWS\CSC\V2.0.6\TEMP\EA-{9143357E-C185-11DF-A8E2-CB0B0D660438}
C:\USERS\S-JAY\APPDATA\LOCAL\TEMP\HSPERFDATA_S-JAY\1080
C:\USERS\S-JAY\APPDATA\LOCAL\TEMP\HSPERFDATA_S-JAY\1692
C:\SYSTEM VOLUME INFORMATION\{3808876B-C176-4E48-B7AE-04046E6CC752}
C:\SYSTEM VOLUME INFORMATION\{DDACCC1A-8198-11E0-B572-92846B9ACFDE}{3808876B-C176-4E48-B7AE-04046E6CC752}
C:\BOOT\BCD
Options

Scanning engines:
Scanning options:
Scan defined files: COM EXE SYS OV? BIN SCR DLL SHS HTM HTML HTT VBS JS INF VXD DO? XL? RTF CPL WIZ HTA PP? PWZ P?T MSO PIF . ACM ASP AX CNV CSC DRV INI MDB MPD MPP MPT OBD OBT OCX PCI TLB TSP WBK WBT WPC WSH VWP WML BOO HLP TD0 TT6 MSG ASD JSE VBE WSC CHM EML PRC SHB LNK WSF {* PDF ZL? XML XXX ANI AVB BAT CMD JOB LSP MAP MHT MIF PHP POT SWF WMF NWS TAR
Use advanced heuristics

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 19 kvě 2011 22:05

Aha , nemusíš nic posílat...

Ta reklama je jen na Chrome , nebo na všech prohlížečích , promiň , ale má tady moc moc a moc témat a málo času..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

S-Jay
nováček
Stav:

Příspěvekod S-Jay » 19 kvě 2011 22:13

Jasná a pomůžeš mi teda myslíš, nebo to mám vzdát? :-( Jinak teď sem zjistil, že ta reklama se nehází už u IE9! Ale předtím tam byla! Teď už tam není, ale u Chromu tam stále je...

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 19 kvě 2011 22:22

Aha , no na Chrome nemám program na vyčištění tohoto prohlížeče na ostatní jo , jestli počkáš do zítřka , podívám se na renov. fora , jak to tam řeší s Chrome..

momentálně za chvíli budu končit..

S-Jay
nováček
Stav:

Příspěvekod S-Jay » 19 kvě 2011 23:34

Dobrá si moc hodný díky moc! Popřípadě mohu zkusit přeinstalovat Chrome ale nevím jestli to pomůže...spíš by mě mrzeli ty záložky co tu mám...bych o všechny přišel :-( a zazálohovat občas záložky bývá nadlidský výkon...ovšem otázkou zůstává jestli přeinstalování Chrome pomůže :-) no počkám si do zítra na tvojí radu ;-) ještě jednou velké díky

S-Jay
nováček
Stav:

Příspěvekod S-Jay » 19 kvě 2011 23:34

Dobrá si moc hodný díky moc! Popřípadě mohu zkusit přeinstalovat Chrome ale nevím jestli to pomůže...spíš by mě mrzeli ty záložky co tu mám...bych o všechny přišel :-( a zazálohovat občas záložky bývá nadlidský výkon...ovšem otázkou zůstává jestli přeinstalování Chrome pomůže :-) no počkám si do zítra na tvojí radu ;-) ještě jednou velké díky

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 20 kvě 2011 09:41

Přeci jde zazálohovat záložky v Google Chrome...
Doporučuji po odinstalaci smazat všechny složky po Chrome , i když další bordel stejně zůstává.
Mě letěl Google Chrome z PC po pár dnech. Pak jsem musel použít program OTL , abych se zbavil po něm toho balastu , a odmazat vše v OTL...

Návod Export Import v Google Chrome:
http://www.google.com/support/chrome/bi ... swer=96816

Import záložek z Firefoxu nebo Internet Exploreru

Tato funkce není k dispozici v Chrome OS.
Klikněte na ikonu klíče na panelu nástrojů prohlížeče.
Zvolte Volby (Předvolby na Mac).
Klikněte na kartu Osobní údaje a najít "Prohlížení dat" sekci.
Klepněte na tlačítko Import dat z jiného prohlížeče.
V Importovat záložky a nastavení dialogovém okně, které se objeví, vyberte aplikaci, která obsahuje nastavení, které chcete importovat.
Ujistěte se, že pouze políčka u položek, které chcete importovat jsou vybrány.
Klepněte na tlačítko Import.

Záložky z jiného prohlížeče se nyní zobrazí jako podsložky v rámci "Ostatní záložky" složku na konci lišty záložek .
Importovat záložky z libovolného prohlížeče
Exportovat záložky z libovolného prohlížeče jako HTML soubor a soubor uložte do svého počítače.
Klikněte na ikonu klíče na panelu nástrojů prohlížeče v prohlížeči Google Chrome.
Vyberte Správce záložek.
Klepněte v nabídce Uspořádat v manažeru.
Vyberte Importovat záložky.
Otevřete svůj uložen soubor HTML.

Záložky z jiného prohlížeče se nyní zobrazí jako podsložky v rámci "Ostatní záložky" složku na konci lišty záložek .

Export záložek z Google Chrome
Klikněte na ikonu klíče na liště nástrojů prohlížeče.
Vyberte Správce záložek.
Klepněte v nabídce Uspořádat v manažeru.
Vyberte Exportovat záložky.
Zvolte umístění, kam chcete exportovaný soubor uložit, klepněte na tlačítko Uložit.

Google Chrome bude export záložek do souboru HTML.

// ještě by možná stačilo jen smazat cookies:

Klikněte na ikonu klíče na liště prohlížeče.
Zvolte položku Možnosti (v systémech Mac, Linux a Chrome OS položku Nastavení).
Klikněte na kartu Pod pokličkou.
V části „Ochrana osobních údajů“ klikněte na tlačítko Nastavení obsahu.
V dialogovém okně Nastavení obsahu klikněte na kartu Soubory cookie:

Smazání souborů cookie
Kliknutím na možnost Všechny soubory cookie a data webu otevřete dialogové okno Soubory cookie a jiná data.
Pokud chcete smazat všechny soubory cookie, klikněte na tlačítko Odebrat vše ve spodní části dialogového okna.
Chcete-li smazat konkrétní soubor cookie, vyberte stránky, které soubor cookie vydaly, vyberte soubor cookie a klikněte na tlačítko Odebrat.

Můžete také odebrat všechny soubory cookie vytvořené v určitém období pomocí dialogového okna Smazat údaje o prohlížení.

Chcete-li, aby Google Chrome při zavření všech oken prohlížeče automaticky smazal soubory cookie, zaškrtněte v dialogovém okně Nastavení obsahu políčko Při zavření prohlížeče vymazat soubory cookie a jiná data webů. Můžete také nastavit výjimky, aby byly při zavření prohlížeče smazány soubory konkrétních webů.

nebo:
Klikni na modrý klíč ve vrcholu-pravý roh, a přejdi na "Smazat údaje o prohlížení".

+
Stáhni si MBR Rootkit Detektor
- ulož si ho přímo na disk C a spusť ho
- za chvíli se ti vytvoří jeho log (mbr.log) vlož sem celý jeho obsah.

Zpět na “HiJackThis”