Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové

Příspěvekod X » 20 kvě 2011 01:30

Já to chápu tak (možná blbě), že to novináři zpochybňují, ale je to jasná (a docela logická a pochopitelná) pravda. V západní Evropě si nechávají smetanu a sem vozí odpad. Není to dlouho, co jsem četl, že do Ruska vyváží méně kvalitní a více poruchové TV + další elektronika. Moc bych se nedivil, kdyby to bylo i sem ...

Co mě poslední dobou dost často zaráží je, jak zvířata rozumí řeči. Třeba náš pes, napůl vlčák a napůl jezevčík, jdeme ven a než zamknu branku, tak se na řemínku staví nahoru do kopce. Já mu ale řeknu: ne, jdeme dolů - a on se opravdu otočí dolů. Nebo jde k venkovním dveřím, ale řekneme mu, že jdeme do sklepa a on mezi mnohými dveřmi opravdu jde ke sklepním. A to je jen zlomek. Také sestřina vlčice hodně rozumí, často žasnu. Ještě štěstí, že neodmlouvají. Tedy nyní, když je kocour mrtvý (přejeli ho), tak už ne. Ten se hádal docela často. Třeba se cpal ven a když jsme mu řekli, že nikam nepůjde, tak na to: mňau - ne, nikam nepůjdeš - mňaúúúu ... Náš pes si dokonce se sestřiným telefonuje :smile:

Reklama
hipiry
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod hipiry » 20 kvě 2011 10:12

Pes údajně dokáže porozumět a pochopit až 120 slov- tedy jako tříletý dítě a určitě nepůjde o yorkshearáka, ale spíš o toho vlčáka.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 20 kvě 2011 11:15

Dovolím si oponovat. Je nepochopitelné, že je jedno, jestli německý ovčák, nebo yorkšír. Velikost myslivny v tom nehraje roli. Pomeranč, nebo vlašský ořech. To centrum, které má na svědomí, že rozumí, je u obou stejně velké.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

hipiry

Příspěvekod hipiry » 23 kvě 2011 15:50

karlos: Velikost mozkovny určitě roli nehraje. Všeobecně jsou ale němečtí ovčáci jedni z nejlépe vychovatelných a chápajících psů. Naproti tomu co mám zkušenosti s yorkshearama, tak to většinou jsou telata nehledě na to, jak kvalitně je majitel vychovává. Tak jsem to myslel.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 24 kvě 2011 13:23

Datlovy zásoby žaludů vyřadily televizní vysílač

USA vydaly oficiální návod, jak přežít invazi zombie:

Americká vláda nepochybuje o tom, že by někdy v budoucnosti mohlo dojít k invazi zombie. Jak přežít nájezd mrtvol požírajících mozky, které dosud byly jen vděčnými strašáky amerických hororů, má poradit nový manuál financovaný americkou vládou. Zprávu zpracovalo americké Centrum pro řízení a prevenci chorob CDC ...

http://www.novinky.cz/koktejl/234121-us ... l?ref=boxD

Obrázek

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 24 kvě 2011 14:54

USA neví kde utratit peníze já bych jim pomohl ať mi koupí nový pc :D
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 25 kvě 2011 16:20

VV platí diskutéry na webech, říká jejich bývalá manažerka:

Věci veřejné platí skupinu komentátorů, aby v diskusích na zpravodajských serverech pracovali ve prospěch strany. Serveru Česká pozice to sdělila bývalá bývalá PR manažerka VV Alena Maršálková, která je podle informací ČTK spojena s vyloučenou členkou nejmenší vládní strany Kristýnou Kočí. Podle České pozice jsou komentátoři placeni mimo jiné právě za špinění pověsti stranických „odpadlíků“ ...

http://media.novinky.cz/329/203293-top_foto1-rvtdy.jpg

Obrázek

Britská policie lovila nebezpečného bílého tygra, byl však plyšový:

U města Hedge End ve Velké Británii byl v sobotu spatřen vzácný bílý tygr. Vyskytoval se příliš blízko veřejnosti, proto byla do jeho odchytu zapojena ozbrojená policie s helikoptérou. Dramatickou policejní akci ovšem korunovalo trapné překvapení. Místo děsivého tygra se v poli válela velká plyšová hračka ...

http://www.novinky.cz/koktejl/234307-br ... l?ref=boxD

Hořící pekelná brána (už 40 let):

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 25 kvě 2011 18:28

Děsivý nacistický plán Hafan SS měl stvořit armádu mluvících psů:

Nový výzkum ukázal, že Němci chtěli v období druhé světové války sestavit děsivou armádu mluvících psů. Myšlenka byla založena na přesvědčení, že psi se svou inteligencí vyrovnají lidem. Hitler doufal, že se tito chytří tvorové naučí komunikovat se svými pány z jednotek SS a dokonce měl pro své plány k dispozici i speciální školu pro zvířata ...

Průkopníkem se stal erdelteriér jménem Rolf, který promlouval skrze poklepávání tlapkou na tabuli. Každé písmeno abecedy bylo zastoupeno určitým počtem jeho poklepů. Údajně přemýšlel o náboženství, naučil se cizí jazyky, psal poezii, a když se na návštěvě objevila hraběnka, zeptal se jí, zda by nemohla zavrtět ocasem.

http://www.novinky.cz/koktejl/234389-de ... h-psu.html

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 26 kvě 2011 00:12

Obrázek
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 26 kvě 2011 07:14

Destička asi dost topí :lol:
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 26 kvě 2011 11:51

Maďaři vyhlásili poplach v Helmově žlebu:

Obrovskou vichřici a tsunami vyhlásil Maďarský úřad pro katastrofy pro oblast Středozemě, Helmova žlebu a osady Ithil, Nelossel, Lainor, Annis a Adaren. Znalcům Pána prstenů je hned jasné, že se jedná o fiktivní místa z toho slavného románu od J.R.R. Tolkiena ...

Neznámé názvy území, které má katastrofa zasáhnout, mnohé Maďary znejistěla. „Požádala jsem manžela, aby vyhledal na mapě, kde je Helmův žleb. Když nic nenašel, telefonovala jsem na policii, kde mi řekli, že jde o cvičení,“ uvedla vystrašená důchodkyně z obce Baja.

http://www.novinky.cz/koktejl/234488-ma ... l?ref=boxE

Obrázek

Poslanci by rádi jednoduchý plat, nejméně 230 tisíc měsíčně:

Chcete, aby poslanci měli průhledné platy a nemuseli být sledováni, kde mají kanceláře, zda pro ně za peníze daňových poplatníků nepracují jako asistenti rodinní příslušníci? Pak to nechte na nás, navrhuje šéf sněmovního rozpočtového výboru Pavel Suchánek z ODS ...

http://www.novinky.cz/domaci/234459-pos ... l?ref=boxE

Obrázek

guest

Příspěvekod guest » 26 kvě 2011 12:27

Je to banda příživníků - bez rozdílu. Nakopal bych je do p.........

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”