Hotmail a zprávy ze @seznamu
Hotmail a zprávy ze @seznamu
Zdravím, mám e-mail u hotmailu a už se mi stalo nezávisle na sobě že mně nedošlo několik e-mailů od několika uživatelů se schránkou seznamu. Stalo se to někomu? Je s tím nějaký problém?Děkuji
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Hotmail a zprávy ze @seznamu
Podíval jses do spamu?
Google a centrum si tay po přidání výjimky nerozuměli
Google a centrum si tay po přidání výjimky nerozuměli
Ve spamu jsem měl mail z centrum. Ze seznamu ani nedošel. Ještě na to mrknu.
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem to zkusil a mail ze seznamu byl ve spamu hotmailu, po přidání výjimky (mail je bezpečný +-) chodí do doručené 

Nic nehledejte... Je to dlouhodoby problem mezi seznamem (emailem atd) a Hotmailem. Hotmail Seznam zablokoblokoval kvuli zastaralym technologiim. A az pristi tyden bude schuze mezi nimi. Toto mam od helpdesk Seznamu. Jsou velice fair, nic neskryvaji.
Mluvil jsem telefonicky S Hotmailem (bydlim ve Francii a zde je to mozne). Tam mi rekli to stejne a dodali, ze z jejich strany je to ultimatum, ze se s nimi moc bavit nebudou a Seznam bude zablokovany tak dlouho jak budou chtit. A tak se ted seznam zacal mstit a dela to stejne hotmailu.
Oba obcas ale posilani povoli.
Mam dojem, ze nejlepsi je odejit od Seznamu - jen se podivejte na diskuzni fora... Je to dle vsech odborniku ten nejmene bezpecny mail....Mam seznam i hotmail a opravdu je to na seznamu hrozne... Mam je jen kvuli moznosti psat hacky a carky, kdyz musim...
Bonne chance
Pavel
Mluvil jsem telefonicky S Hotmailem (bydlim ve Francii a zde je to mozne). Tam mi rekli to stejne a dodali, ze z jejich strany je to ultimatum, ze se s nimi moc bavit nebudou a Seznam bude zablokovany tak dlouho jak budou chtit. A tak se ted seznam zacal mstit a dela to stejne hotmailu.
Oba obcas ale posilani povoli.
Mam dojem, ze nejlepsi je odejit od Seznamu - jen se podivejte na diskuzni fora... Je to dle vsech odborniku ten nejmene bezpecny mail....Mam seznam i hotmail a opravdu je to na seznamu hrozne... Mam je jen kvuli moznosti psat hacky a carky, kdyz musim...
Bonne chance
Pavel
Díky za info.Snad se to do budoucna zlepší.
Spatna zprava: nezlepsi se to, Hotmail jich m pry uz dost a nechce se s nimi bavit. Pry nechteji investovat do udrzby a vyvoje. A podivej se na googlu, hesla o bezpecnosti cs schranek.....
Re: Re: Hotmail a zprávy ze @seznamu
Pavelito píše:Spatna zprava: nezlepsi se to, Hotmail jich m pry uz dost a nechce se s nimi bavit. Pry nechteji investovat do udrzby a vyvoje. A podivej se na googlu, hesla o bezpecnosti cs schranek.....
Mě jde spíš o to, že když mně někdo pošle e-mail ze seznamu, tak mně nedojde a ten člověk se divý že neodpovídám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2158
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 18:25