nainstaloval jsem špatný program,který mi změnil vzhled hlavního panelu
Navíc se mi spálil na notbooku vypalovací sistem DVDa já nevím jak vše dát do původního stavu,nebo to změnit na jiný vzhled.
děkuji.
Mám problém, že nevím co přesně jsem stáhla protože mě to naštvalo a odinstalovala jsem to a do historie internetu odkud jsem to stahovala jsem našla jen to po tom, co se to změnilo.
Prosím vás poraďte mi někdo zkoušela jsem vlastnosti hlavního panelu ale tam nic nejni :( moc žádám o odpověď jsem bezradná ..... :( nevím si rady zda si tu se mnou někdo hraje :(
Nějaký program mi změnil hlavní panel a mám KO vypalování.*
Nějaký program mi změnil hlavní panel a mám KO vypalování.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 23 kvě 2011 20:48, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Nadpis „windows vista“ svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale s prominutím dementní nadpis „windows vista“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Nadpis „windows vista“ svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale s prominutím dementní nadpis „windows vista“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: windows vista
Co takhle začít používat interpunkci, takto se to luští jak křížovka z nedělního blesku
Co máš na mysli tímto: "Navíc se mi spálil na notbooku vypalovací sistem DVD"?
Bod obnovy jsi zkoušela?
Co máš na mysli tímto: "Navíc se mi spálil na notbooku vypalovací sistem DVD"?
Bod obnovy jsi zkoušela?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
vůbec nevím co je to bod obnovy jak na to? prosím co nejpodrobněji
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Kvě 2011 20:34) ---
ten začátek jsem tam dala omylem jde jen o to, že díky nějakýmu probramu se mi to změnilo a potřebovala bych tedy podrobný popis toho jak udělat bod obnovy nikdy jsem o tom neslyšela a jsem intitalent na PC
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Kvě 2011 20:34) ---
ten začátek jsem tam dala omylem jde jen o to, že díky nějakýmu probramu se mi to změnilo a potřebovala bych tedy podrobný popis toho jak udělat bod obnovy nikdy jsem o tom neslyšela a jsem intitalent na PC
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě jednou, co znamená "Navíc se mi spálil na notbooku vypalovací sistem DVD"?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
to jsem omylem přidala to tam nemělo vůbec být jsem omylem zkopírovala více než jsem chtěla .... omlouvám se jde jen o ten vzhled
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Start -> Příslušenství -> tam bude někde obnova a ty vybereš datum, kdy jsi ještě neměla změněný vzhled
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4719
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6015
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3506
-
od RostislavC