DVD mechanika se přepne na CD Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: DVD mechanika se přepne na CD

Příspěvekod guest » 25 kvě 2011 12:37

Skrytá tam být mohou, ale nemusí.

Reklama
tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod tux » 25 kvě 2011 15:55

tazmnec píše:Když se podívám do sekce pravidla fóra tak jsem z toho tam nikde nevyčetl,že mám založit nový téma, když mám očividně stejný problém s mechanikou.
Vážně? Tak to mam asi halucinace..
nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu
Just Fucking Google It!

tazmnec
nováček
Stav:

Příspěvekod tazmnec » 25 kvě 2011 17:04

Blue Spirit píše:Skrytá tam být mohou, ale nemusí.

A ty skrytý najdu jak?Objeví se jen potom zobrazit?ZKusil jsem nainstalovat znovu verzi.

--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Kvě 2011 17:06) ---

petaq píše:nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu

Nesnažím se řešit jiný problém. Je to úplně stejný problém a kor jednom tématu! Jsi slepej? :roll: Píšu tady skoro vše samé co se stalo a děje autorovi tématu i když bylo starý, tak pro mě stejný a aktuální!Ano máš halucinace, protože se to netýká mě!Neřešil jsem tu přepínání,ale načítání prázdného DVD!

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 25 kvě 2011 17:09

Varuji Tě před dalším posíláním vulgárních SZ na moji adresu. Volím nejprve toto veřejné varování. Jestliže chceš navštěvovat toto fórum chovej se slušně a respektuj pravidla!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

tazmnec
nováček
Stav:

Příspěvekod tazmnec » 25 kvě 2011 17:14

Nepotřebuju už navštěvovat toto forum, když tady akorát všichni prudíte o pravidlech,který se mě teď momentálně netýká. Neřešil jsem jiný problém v tématu. Řesil jsem úplně stejný problém a nevyhrožuj!

Respektuju pravidla, jenže vy jste tady všichni slepý a dokážete jenom rejpat! Tak si tohoto vlákna nevšímej a nepovyšuj se! :evil:

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 25 kvě 2011 17:21

Je to fuk, jak moc podobné si byly. Pak se tam plete páté přes deváté, nikdo neví komu vlastně odpovídá a nevyřeší se nic. Pravidla hovoří jasně a pokud chceš pomoct, musíš je dodržovat. Pokud se ti nelíbí, najdi si pomoc jinde, kde ti pravidla nebudou tak proti srsti. Podobní obtížisté, co se akorát chtějí hádat nám tu chybět nebudou
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

tazmnec
nováček
Stav:

Příspěvekod tazmnec » 25 kvě 2011 17:26

Staré téma je pro mě aktuální.Páté přes devaté se tam neplete a nikdo ten problém tam nevyřešil. Tohle je nový vlákno a dokážete jenom remcat kromě výjimky Blue.spirit. To vy teď melete páte přes deváté,pořád tady prudíte s pravidlama,kde se píše:nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu.

Já se nesnažím řešit jiný problém. Já řeším stejný! Téma to staré bylo jednostránkový. Jenže teď pravidla se mě netýkají! Přispěl jsem do příspěvku, který má stejný problém s DVD jako já! Ten kdo se tady hadá jste vy!Místo toho, aby jste dali typ,jak to dát dohromady tady jenom remcáte furt pravidla :mad:

--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Kvě 2011 17:32) ---

Na DVD mechanice se mi objevuje Vlastnosti zařízení : Umístění 0 a Toto zařízení pracuje správně.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 25 kvě 2011 17:32

Jsi vedle jak ta jedle. Neříkám, že se tam plete, ale že by se pletlo, kdyby se řešilo víc lidí v jednom tématu. Proto jeden člověk, jeden problém, jedno téma. Byť je problém stejný, jeho řešení může být různé. Pochop to. My páté přes deváté nemelem, říkáme pořád jedno a to samé. To jen ty to nemůžeš (ale spíš cnechceš) pochopit.

Pravidla se týkají všech. Žádné, že tebe se netýkají... A už toho nech, uznej si v duchu, že to bylo blbě a jedeme dál. Nikdo nemá náladu se tady dohadovat o takových malichernostech.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

tazmnec
nováček
Stav:

Příspěvekod tazmnec » 25 kvě 2011 17:38

Nepojedu dál,když starý příspěvěk se týká skoro mě,akorát,že nejsem autorem toho starýho tématu! Jenže v tomhle případě se mě pravidlo: nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. NETÝKÁ!
Uznám si v duchu to,že tady dokážete jenom rejt místo toho poradit čím by to mohlo být způsobený! Nic nebylo blbě! Tohle není malichernost to vaše chování!
Si myslíte,že když Vás je tady 50 moderátorů a 20 adminů,že jste kingové? Jen dokážete psát o pravidlech, ale nic k danýmu tématu. Tak k čemu pak tohle forum existuje? :lol:

Se žlutýma kartičkama si umí hrát každej, ale frajer zůstane jen jeden :evil:

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 25 kvě 2011 17:47

Jsi tvrdohlavý jak týden starý chleba a k tomu neumíš počítat. 50 modů tu není a adminů tu je dvacetina tvého čísla. Moderátoři samozřejmě radí, ale na druhou stranu musí udržovat ve fóru pořádek. Je tady celkem 20492 uživatelů a všichni až na tebe to respektujou. Tak přestaň sám řešit blbiny a už se k tomuto nevracej, jednu žlutou už jsi dostal... Na ostatních fórech to tak možná je (vlastně jen na warforech) ale tam to je z jiného důvodu. Tady to funguje takto. Vem si HJT - tam by se nám to skvěle luštilo, kdyby se nám tam sešlo 5 lidí co mají BSOD co? Všichni by věděli komu co je a jak pokračovat dál...

Buď ty pravidla příjmeš a budeš se jimi řídit nebo nashledanou jinde na internetu

\\S tím frajerem máš pravdu. A hádej kdo to bude :lol: Jinak ještě doplním k tvému dementi pravidel. Vše co je stejné si je zároveň podobné, ale ne vše podobné si je stejné. Tímto se dostáváš do sekce "Byť podobný problém" a pravidla na tebe platí

tazmnec
nováček
Stav:

Příspěvekod tazmnec » 25 kvě 2011 17:53

Nevím co považuješ za HJT ani BSOD? Já chtěl jen upozornit na stejný problém a zeptat se lidí,který přispívali do toho starého vlákna. Nejsem tvrdohlavej. Jen si člověk má stát za tím co napsal a nebo udělal.Já si zatím stojím. Řešil jsem svůj problém tam,kde jsem měl. Přesně tam jsem ho napsal, kde se to týká daného problému. Pravidla který se mě týkali jsem přijal,ale tohle co se tu píše se mě prostě netýká.
Nebudu základat nový téma,když ten samej problém se tu už řešil a nedořešil s žádným výsledkem. No tak tady prsotě teď máte dvě stejný témata se stejným problémem.

// Frajer zůstanu já,protože radši budu tvrdej jako chleba než porád dokola omýlat něco co se mě v tomhle tématu a přispění do starého vlákna netýká.K čemu základat něco nového když už ten problém se tu řešil.
Naposledy upravil(a) tazmnec dne 25 kvě 2011 18:02, celkem upraveno 2 x.

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 25 kvě 2011 17:57

Ty a frajer ??? :lol: :lol: :lol: :lol: dlouho sem se tu takle nepobavil... ty frajere jeden

edit: Ty zůstaneš leda blbcem, kterým už seš bezmála 10 let:D

Edit2: Hjt = HiJackThis - kdyby četl pravidla tak víš co to je :)
BSOD = Blue Screen of Death

Frajeři používaj google a věděj o co jde.
Naposledy upravil(a) Orcus dne 25 kvě 2011 17:59, celkem upraveno 1 x.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”