Protože mám odpálený port ps2, mám klávesnici usb. Takže jsem se do nouzáku nemoh dostat. Pomohlo přenastaavení v biosu. Pak už jsem se do nouzáku dostaaal. Vypadá to, že mazání souborů taaaam funguje dobřee. A le psaaaaní "a" taaaam blbne taaky. Že by byla vadná klávesnice?
Bohužel nikdo známý klávesnici usb nemá, taak to nemůžu vyzkoušet.
Prosím o kontrolu logu Vyřešeno
- bulterierjirka
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu
V nouzáku se načtou jen základní ovladače a žádný SW. Takže ani vir by to nedělal. Můžeš ještě zkusit liveCD linuxu, ale asi to opravdu bude vadná klávesnice
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- bulterierjirka
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu
Tak jsem se konečně dostal k tomu, že jsem vzal klavesnici a odzkoušel ji u kamaráda. A oba problémy se tam taky objevily. Takže chyba v klávesnici. Na to bych si naa začátku určitě nevsadil.
Tak ještě jednou díky za pomoc. Aspoň mám perfektně vyčištěný počítač
Tak ještě jednou díky za pomoc. Aspoň mám perfektně vyčištěný počítač

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu logu Vyřešeno
V pohodě, kdybys přišel s jiným tvrzením, tak bys mě překvapil víc
Kdyžtak tu dej fajku vyřešeno.

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.