Střih videa
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Střih videa
Můžete mi někdo prosím poradit nějaký program na editaci a střih videa.Koupil jsem si kameru, která nahrává na mini DVD a potřeboval bych nahrané video sestříhat.Díky za případné tipy.
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
je toho spousta ( Pinnacle Studio, Adobe Premiere, Sony Vegas, Ulead VideoStudio...) nic z toho ale není zadarmo
já osobně používám Sony Vegas + DVD architect, naopak nedoporučuji Pinnacle pro jeho náročnost a časté konflikty
já osobně používám Sony Vegas + DVD architect, naopak nedoporučuji Pinnacle pro jeho náročnost a časté konflikty
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro základní úpravy a střih můžeš použít program Windows Media Maker,který je součástí Win XP. Z jiných programů používám Pinnacle Studio 9,ale musím říct že je nespolehlivé,často se stává ,že program zničehonic spadne.Pokročilé funkce nabízí taky Adobe Premiere,můžeš zkusit stáhnout demo.Jinak se vše platí.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Marfy píše:Pro základní úpravy a střih můžeš použít program Windows Media Maker,který je součástí Win XP. Z jiných programů používám Pinnacle Studio 9,ale musím říct že je nespolehlivé,často se stává ,že program zničehonic spadne.Pokročilé funkce nabízí taky Adobe Premiere,můžeš zkusit stáhnout demo.Jinak se vše platí.
Mám XP, kde najdu Media Maker.Potřebuji opravdu jen odstříhnout konec videa.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jidhash píše:je toho spousta ( Pinnacle Studio, Adobe Premiere, Sony Vegas, Ulead VideoStudio...) nic z toho ale není zadarmo
Tak jsem zkusil Ulead video 10(30 denní trial), všechno šlo jak po másle, soubory z kamery na mini DVD (VOB) jsem si tam natáhl, oříznul, žádné jiné triky jsem nezkoušel a udělal jsem DVD (VOB) výstupní film.Problém je, že výstup na mě působí jako když s celým filmem trháš.Zvuk super, ale postavy jsou celé jako trochu jakoby robotické.Umí to třeba Adobe Premiere, nebo Sony Vegas lépe a když ano, jaká verze je aktuální a umí hlavně export DVD (VOB soubory)?
Jediné, co teď řeším je že mám mini DVD oboustrané a na každé straně mám vždy cca.30 min videa (VOB soubory) společně se spouštěcími soubory DVD.Já potřebuji ta videa z každé strany dát na jednu placku DVD, aby to zase byl VOB soubor a kousek je ustřihnout.
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
2 amaroun
jeden můj známý používá Vegas na zpracování materiálů, které se následně vysílají na našem městkém tv kanálu, takže to určitě půjde; je to profiprogram, jenže já až takový profík na zpracování video záznamu nejsem, takže ti přesně s tímto problémem neporadím, ale alespoň ti můžu poskytnout linky ke stažení, poprat se s tím budeš muset sám
jeden můj známý používá Vegas na zpracování materiálů, které se následně vysílají na našem městkém tv kanálu, takže to určitě půjde; je to profiprogram, jenže já až takový profík na zpracování video záznamu nejsem, takže ti přesně s tímto problémem neporadím, ale alespoň ti můžu poskytnout linky ke stažení, poprat se s tím budeš muset sám

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 6125
-
od jval
Zobrazit poslední příspěvek
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2693
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1205
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
- 13
- 10987
-
od JuRas
30 dub 2025 13:41
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5976
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”