ATI vs hry Vyřešeno
ATI vs hry Vyřešeno
vyřešeno.. :)
Naposledy upravil(a) NuM3Ro dne 29 kvě 2011 18:44, celkem upraveno 1 x.
Re: ATI Rage Mobility 8MB vs hry
Já tu grafiku měl na notebooku - Compaq Armada E500, který jsem měl minulý rok přes prázdniny.
Musím říct, že na Windows XP to byl super notebook. Grafika neměla problém ani s videi na YouTube.
Hry jsem hrál Quake III, GTA 2 a zkoušel jsem i GTA Vice City sice se nesekalo, ale chyběly textury.
S GTA 3, ale určitě neuspějeješ, to je totiž náročnější jak GTA Vice City, a i na 32MB kartě se mi sekalo a tam mi GTA Vice City jelo v pohodě. Mafii netuším, zda by to dalo, ale na 32MB kartě jsem s ní měl problémy...
Takže ta grafika je podle mě docela dobrá, jelikož na netbooku kde je nějaká Intel 500, se mi některé hry sekaly a na této jely bez problémů. Každopádně na hry to nebude, tak s tím moc nepočítej.
Musím říct, že na Windows XP to byl super notebook. Grafika neměla problém ani s videi na YouTube.
Hry jsem hrál Quake III, GTA 2 a zkoušel jsem i GTA Vice City sice se nesekalo, ale chyběly textury.
S GTA 3, ale určitě neuspějeješ, to je totiž náročnější jak GTA Vice City, a i na 32MB kartě se mi sekalo a tam mi GTA Vice City jelo v pohodě. Mafii netuším, zda by to dalo, ale na 32MB kartě jsem s ní měl problémy...
Takže ta grafika je podle mě docela dobrá, jelikož na netbooku kde je nějaká Intel 500, se mi některé hry sekaly a na této jely bez problémů. Každopádně na hry to nebude, tak s tím moc nepočítej.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Hoooodně pochybuju. Když už splňují paměť, tak nesplňují požadavek DirectX, apod. To je grafika tak možná na Solitair. Na hry zapoměň. Možná ještě DOOM I a II by dala 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tak jsem se zeptal ještě momentálního majitele a odepsal: "gta 3 sice běží ale strašně laguje u mafie je to už lepší ale když jsem skusil zapnout jízdu tak to sice naběhlo ale mizely mi textury". Možná když nahodím k tomu ňáký patche a pohraju si v nastavení tak by se to mohlo dát i hrát... uvidíme. :)
S tou Mafií pochybuji, jak jsem psal na 32MB grafické kartě (integrovaná Intel 82810e) jsem s ní měl problémy taky, s tím, že se nezobrazovali některé textury. A žádné nastavení, patch nebo ovladače nepomohly, je to prostě grafickou kartou.
Ještě si ale vzpomínám, že jsem tam hrál fakt dobrou hru Tony Hawk's Pro Skater 2.
Ještě si ale vzpomínám, že jsem tam hrál fakt dobrou hru Tony Hawk's Pro Skater 2.

Zpět na “Problémy s hardwarem”