ATI vs hry Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

NuM3Ro
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

ATI vs hry  Vyřešeno

Příspěvekod NuM3Ro » 29 kvě 2011 00:36

vyřešeno.. :)
Naposledy upravil(a) NuM3Ro dne 29 kvě 2011 18:44, celkem upraveno 1 x.

Reklama
jackm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: ATI Rage Mobility 8MB vs hry

Příspěvekod jackm » 29 kvě 2011 00:43

Já tu grafiku měl na notebooku - Compaq Armada E500, který jsem měl minulý rok přes prázdniny.
Musím říct, že na Windows XP to byl super notebook. Grafika neměla problém ani s videi na YouTube.
Hry jsem hrál Quake III, GTA 2 a zkoušel jsem i GTA Vice City sice se nesekalo, ale chyběly textury.
S GTA 3, ale určitě neuspějeješ, to je totiž náročnější jak GTA Vice City, a i na 32MB kartě se mi sekalo a tam mi GTA Vice City jelo v pohodě. Mafii netuším, zda by to dalo, ale na 32MB kartě jsem s ní měl problémy...
Takže ta grafika je podle mě docela dobrá, jelikož na netbooku kde je nějaká Intel 500, se mi některé hry sekaly a na této jely bez problémů. Každopádně na hry to nebude, tak s tím moc nepočítej.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 29 kvě 2011 00:44

Hoooodně pochybuju. Když už splňují paměť, tak nesplňují požadavek DirectX, apod. To je grafika tak možná na Solitair. Na hry zapoměň. Možná ještě DOOM I a II by dala :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

NuM3Ro
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod NuM3Ro » 29 kvě 2011 09:11

Tak jsem se zeptal ještě momentálního majitele a odepsal: "gta 3 sice běží ale strašně laguje u mafie je to už lepší ale když jsem skusil zapnout jízdu tak to sice naběhlo ale mizely mi textury". Možná když nahodím k tomu ňáký patche a pohraju si v nastavení tak by se to mohlo dát i hrát... uvidíme. :)

jackm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jackm » 29 kvě 2011 10:59

S tou Mafií pochybuji, jak jsem psal na 32MB grafické kartě (integrovaná Intel 82810e) jsem s ní měl problémy taky, s tím, že se nezobrazovali některé textury. A žádné nastavení, patch nebo ovladače nepomohly, je to prostě grafickou kartou.
Ještě si ale vzpomínám, že jsem tam hrál fakt dobrou hru Tony Hawk's Pro Skater 2. ;)

Zpět na “Problémy s hardwarem”