Ahoj byl bych rád kdyby jste mi navrhli PC do 30K s obrazovkou(nejlépe 24") a OS na hraní ale někdy také natáčim ve hrách .. Děkuju předem EDIT/ Mám rád intel procesory ..
co vyměnit ten zdroj za obyč 500W Seasonica a místo 2600k vzít jen 2500k a vrazit zbylý peníze do GTX580? na gaming dělo edit: taky by se hodily dva disky, já často natáčím videa z her a když nahrávám na disk, na kterým zrovna nejsem tak to je plynulejší edit2: nevidím desku
a co si vzít 2500k místo tý 2600, nataktovat ho (aspoň se využije potenciál chladiče, kterej koupí za ušteřený peníze z tý 2600 + to co investuje do současnýho chladiče) bohužel na taktování NESMÍ použít MSI desku (já jí tu mám a lituju toho protože přidává zbytečných 0,048 V v zátěži) samozřejmě zdůrazním pouze pokud by měl zájem taktovat - v opačným případě Trenkyho sestava je hezká (disky se daj dokoupit jindy)
zradááááá... teď zálěží na tom, jak se rozhodne kupující - intel s příchodem těch sandy bridge "ká" procesorů dal obrovskou sílu taktování avšak někteří to považují za takovou kontraproduktivní metodu... co má ale člověk dělat když to jde tak krásně?