PC do 150k Vyřešeno
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
PC do 150k Vyřešeno
Zdravím, jeden kamarád se ptal na PC do 150k, nemá tu acc a tomuhle celkově moc nerozumí, ale chtěl po mě ať se zeptám, dělá profi grafiku a stříhá filmy a chce hrát (spíše asi jeho děti) nejnovější hry na maximální detaily, chce to nějaké slušné PC do 150k, s periferiemi. Jste schopní mi prosím něco takového složit? (Jen alfacomp, mám tam slevu)
Naposledy upravil(a) Clorky dne 29 kvě 2011 20:00, celkem upraveno 1 x.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: PC do 150k
Tak to tu ještě nebylo? Není to trochu moc? 

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
To bude daky soudce, podnikatel, prezident policie, nebo jenom profesionální hráč pokeru 

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Velký podnikatel mimo republiku.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A proto to kupuje v zemi s nejdražšími komponentami v Evropě
Kecáš ....

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Clorky
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
To, kde to kupuje mě nezajímá, napsal mi ať se někde poptám, tak se ptám. Buď to koupím tady dráž nebo on někde jinde, detaily tady nikoho zajímat nemusí, dokonce ani mě nezajímají, jediné co chci je sestava do 150k včetně periferii na profesionální střih filmů a grafiky, příležitostně i na hry. Je tedy prosím možné něco takového poskládat? Díky.
Něco takového: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... CV010UTD01 ale taky nejsem žádnej profík, tak prosím odborné názory, zda li to zdroj utáhne a podobné blbůstky... Nejlépe však kdybyste mi pomohli s výběrem vy.
Něco takového: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... CV010UTD01 ale taky nejsem žádnej profík, tak prosím odborné názory, zda li to zdroj utáhne a podobné blbůstky... Nejlépe však kdybyste mi pomohli s výběrem vy.
Naposledy upravil(a) Clorky dne 29 kvě 2011 20:08, celkem upraveno 3 x.
- Hurricane046
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak já mu to řeknu... 2x980X + deska na 2 1366 CPU se 4 SLI slotama, 4xGTX580 (nějaký ultra brutál super clocked), blíž neurčenej set vodního chlazení nebo 2xH70, 4x4 GB 2000 MHz, 1500W zdroj (možná spíš 2) a jeden badass bigtower 

Cyclone i7-2600k 4,8 GHz | Corsair H70 | MSI P67A-GD55 | Sapphire 6970 AC Extreme Plus 950/5800 | EAH6950 DCII 950/5800 | Vengeance 4x4 GB | Corsair GS700 | 2 TB | Case El-Diablo Advance
Pokud by oželel ty hry, tak by se mu vyplatilo pořídit si za ty prachy nějakou ojetinu:
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Clorky píše:To, kde to kupuje mě nezajímá, napsal mi ať se někde poptám, tak se ptám. Buď to koupím tady dráž nebo on někde jinde, detaily tady nikoho zajímat nemusí, dokonce ani mě nezajímají, jediné co chci je sestava do 150k včetně periferii na profesionální střih filmů a grafiky, příležitostně i na hry. Je tedy prosím možné něco takového poskládat? Díky.
V profi PC do 150 tisíc ramky A-DATA? Proč ne něco lepšího?
V profi PC do 150 tisíc SSD pro spořivé a to ještě jen 90GB?
V profi PC do 150 tisíc Lian-li !!!
Do profi PC za 150 tisíc bych HDD nedával. Jen SSD. HDD na data bych řešil jinak.
Do profi PC za 150 tisíc vodu i když ta Noctua NH-D14 je nejlepší vzduchová alternativa.
Ta grafika to si snad děláš prdel.

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nevykládej mi, že člověk, co dělá profi grafiku a střih filmů neví, co od PC očekávat a co využije. Navíc co chceš poskládat je kravina. Takový univerzální PC na všechno dohromady nedáš. Na profi grafiku potřebuješ monitor s IPS (H-IPS) panelem a pokrytím RGB alespoň 95 %, ale bude mít vyšší odezvu. Na filmy a hry zase potřebuješ TN panel a dynamičtější odezvu, apod... Bude(š) muset udělat kompromis a bude to univerzál PC, ale od každého něco a taky na hov.. jako celek. Teda ovšem pokud nekecáš, což vypadá. Řeknu ti to asi takhle, 150 tis je na takovýhle univerzální PC málo. Když ještě připočtu, že profi grafici používají tablety, apod. příslušenství, tak ti na bednu moc nezbyde....
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Hurricane046
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
moc nerozumím tomu pracovnímu náčiní jako jsou tablety a střihový karty ale:
já bych vzal minimálně H70 pro každej CPU zvlášť protože ty nežerou místo (samozřejmě že pokud by nebyl způsob jak uchytit pasivy tak nějakej okruh mimo skříň ale tomu už nerozumím)
a ta grafika bohužel... SLI/Crossfire je podmínka - s těma 4 sem to asi přehnal (například na 1920x1080 se výkon projevuje max se dvěma kartama, třetí už skoro nepřidává FPS), minimálně brát 2 nereferenční 6970 a líp 2 nereferenční GTX 580
já bych vzal minimálně H70 pro každej CPU zvlášť protože ty nežerou místo (samozřejmě že pokud by nebyl způsob jak uchytit pasivy tak nějakej okruh mimo skříň ale tomu už nerozumím)
a ta grafika bohužel... SLI/Crossfire je podmínka - s těma 4 sem to asi přehnal (například na 1920x1080 se výkon projevuje max se dvěma kartama, třetí už skoro nepřidává FPS), minimálně brát 2 nereferenční 6970 a líp 2 nereferenční GTX 580
Naposledy upravil(a) Hurricane046 dne 29 kvě 2011 20:56, celkem upraveno 2 x.
Cyclone i7-2600k 4,8 GHz | Corsair H70 | MSI P67A-GD55 | Sapphire 6970 AC Extreme Plus 950/5800 | EAH6950 DCII 950/5800 | Vengeance 4x4 GB | Corsair GS700 | 2 TB | Case El-Diablo Advance
3x 30" monitor?? By ses na to musel koukat z několika metrů abys něco viděl
To už bych radši koupil nějakou televizi velkou jako kráva a pc napojil na to a k tomu bezdrátovou klávesnici a myš + pohodlný křeslo 
memphisto: 150k na pc je málo? Ono jde sestavit dražší?

memphisto: 150k na pc je málo? Ono jde sestavit dražší?

Just Fucking Google It!
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”