Omlouvám se, že sem píšu, a neradím, atd. = ani není co xD
PC za 150k to jsem opravdu ještě nikdy neviděl, a ty komponenty, ty se musí dobře vybírat, že? Šetřit se nemusí.. a myslím že i na profi pc bohatě stačí o hodně levnější PC..třeba ani ne 40k, ale když cchce, tak to má mít :-)
PC do 150k Vyřešeno
- Hurricane046
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: PC do 150k
petaq: když existuje tahle věc 

Cyclone i7-2600k 4,8 GHz | Corsair H70 | MSI P67A-GD55 | Sapphire 6970 AC Extreme Plus 950/5800 | EAH6950 DCII 950/5800 | Vengeance 4x4 GB | Corsair GS700 | 2 TB | Case El-Diablo Advance
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kdo chce stříhat video na profesionální úrovni,tak ví,že tohle mu splní Mac Pro .Je na to optimalizovaný a s cenou se možná dostane i na těch 150 000,-kč.Myšleno ovšem z horní hranice.
Ovšem na druhou stranu si na něm nezahreje hry.Jenže taky neznám člověka,který by na počítači,kde dělá profesionální práci nechal děti instalovat a hrát hry .
Jediný důvod,proč chce někdo dát 150 t. do počítače mne napadá ten,že si to chce dát do odpočtu daní.Jinak pokud tomu nerozumí,tak to nechápu.
Ovšem na druhou stranu si na něm nezahreje hry.Jenže taky neznám člověka,který by na počítači,kde dělá profesionální práci nechal děti instalovat a hrát hry .
Jediný důvod,proč chce někdo dát 150 t. do počítače mne napadá ten,že si to chce dát do odpočtu daní.Jinak pokud tomu nerozumí,tak to nechápu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Proč jeden universálni,nebylo by lepší mít dva, s tím,že by se 100k dalo na profesionálni a 50k na herní pro děti?to by i vyřešilo rozepře kduž chce otec pracovat a děti hrát..
- Hurricane046
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
50k na herní pro děti? sakra kam já se na takovej dětskej počítač hrabu 

Cyclone i7-2600k 4,8 GHz | Corsair H70 | MSI P67A-GD55 | Sapphire 6970 AC Extreme Plus 950/5800 | EAH6950 DCII 950/5800 | Vengeance 4x4 GB | Corsair GS700 | 2 TB | Case El-Diablo Advance
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A přesně tohle jsem měl na mysli! Opravdový grafik se nedívá po bedně, ale nejdůležitější je pro něj kvalitní monitor a zobrazovadlo (grafika). Samozřejmě pak příslušenství pro pohodlnou práci a až pak se zajímá o bednu. V tom je právě to, co jsem psal. Každý PC potřebuje něco jiného. Na téhle grafice budeš parádně modelovat a graficky zpracovávat, ale nezahraješ si a zase herní grafika ti neposkytne takové grafické orgie ... Kompromis od každého něco. Samozřejmě záleží na tom, jak opravdu profi je a kolik toho využije ....
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Podle mě je to blbost, že je kupovat pc za 150k absolutní kravina ví asi každej tak si myslim že se chce jenom někdo předvést.
Navíc kdyby si někdo kupoval pc za 150k tak by neřikal kamarádoj ale nechal si to složit od nějaký společnosti.
edit:
Navíc kdyby si někdo kupoval pc za 150k tak by neřikal kamarádoj ale nechal si to složit od nějaký společnosti.
edit:
Ty? Kdyť si to bude kupovat kamarád ne?Clorky píše:Jen alfacomp, mám tam slevu
Just Fucking Google It!
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak nenakupuj na alfě, ale tady aq třeba právě toto: http://tv.etronic.cz/index.php?main_pag ... ts_id=1594
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Podívejte se, řekl jsem že skládat PC není má nejlepší stránka, proto jsem požádal vás pro nějakej slušnej PC.
petaq: Já mu to koupím a on to převezme, to je tak těžké pochopit?
petaq: Já mu to koupím a on to převezme, to je tak těžké pochopit?
A my ti říkáme že pc na hry a zároveň na grafiku nejde složit.
Just Fucking Google It!
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ok, pak tedy skuste tu alternativu co tady už někdo napsal, PC na střihání do 100 a na hry do 50. Díky.
Musím se ho pak ještě poptat jestli to tak půjde, pač s tím nepočítal.
Musím se ho pak ještě poptat jestli to tak půjde, pač s tím nepočítal.
A i když neporadím tak řeknu že si myslím že je to kravina a zadavatel chce být zajímavý... Neumím si představit že si dnes někdo kupuje pc za 50k, natož za 150k, vždyť za půl roku bude jeho hodnota 3x nižší.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”