DVD boot Vyřešeno
DVD boot
Ahoj. Potřeboval bych si vypalit bootovaci DVD s windowsem 7 (kterej sem si stáhl).Mám nero 7 a nikde tam nemůžu najít bootovaci DVD. Jednou sem tam našel něco jako "Boot DVD/CD, DVD rom ISO" atd.. Ale jak mile kliknu na ISO nebo Boot a chci tam přetáhnout ten win 7 tam mi to u jedné složky napíše že je větší než 2GB aď to hodím do UDF nějakýho.. Ani nevím, jestli se to musí bootovat to DVD když chci aby mi při restartu PC naběhla ta instalace.. Každopádně budu rád, když mi napíšete nějaké rady jak vypalit DVD tak, aby se mi při restartu zobrazila instalace. Díky.PS:Zkoušel sem tam dát svuj Win XP a instalace naběhla v poho.
Re: DVD boot
Předpokládám, že sis stáhnul obraz dvd. Zkus se podívat v nabídce nera, jestli nemáš možnost vypálení obrazu. Například v neru 7, po spuštění nero express essential máš v levé nabídce možnost "Obraz, projekt, kopie" a dále "Obraz disku nebo uloený projekt"...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: DVD boot Vyřešeno
Pochybuju, žes to stáhl z MSDN... Warez tu neřešíme, to si běž plakat tam, kde jsi to stáhl
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2663
-
od Luk4579
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 22:39