DVD boot Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Ouje
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

DVD boot

Příspěvekod Ouje » 31 kvě 2011 15:58

Ahoj. Potřeboval bych si vypalit bootovaci DVD s windowsem 7 (kterej sem si stáhl).Mám nero 7 a nikde tam nemůžu najít bootovaci DVD. Jednou sem tam našel něco jako "Boot DVD/CD, DVD rom ISO" atd.. Ale jak mile kliknu na ISO nebo Boot a chci tam přetáhnout ten win 7 tam mi to u jedné složky napíše že je větší než 2GB aď to hodím do UDF nějakýho.. Ani nevím, jestli se to musí bootovat to DVD když chci aby mi při restartu PC naběhla ta instalace.. Každopádně budu rád, když mi napíšete nějaké rady jak vypalit DVD tak, aby se mi při restartu zobrazila instalace. Díky.PS:Zkoušel sem tam dát svuj Win XP a instalace naběhla v poho.

Reklama
snoopici
nováček
Stav:

Re: DVD boot

Příspěvekod snoopici » 31 kvě 2011 16:09

Předpokládám, že sis stáhnul obraz dvd. Zkus se podívat v nabídce nera, jestli nemáš možnost vypálení obrazu. Například v neru 7, po spuštění nero express essential máš v levé nabídce možnost "Obraz, projekt, kopie" a dále "Obraz disku nebo uloený projekt"...

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: DVD boot  Vyřešeno

Příspěvekod Žbeky » 31 kvě 2011 16:14

Pochybuju, žes to stáhl z MSDN... Warez tu neřešíme, to si běž plakat tam, kde jsi to stáhl
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Secure boot win 11
    od Luk4579 » 23 úno 2025 22:03 » v Problémy s hardwarem
    2
    2663
    od Luk4579 Zobrazit poslední příspěvek
    23 úno 2025 22:39
  • proč nb nebere boot antivir
    od Stenatko » 03 dub 2025 00:19 » v Vše ostatní (bezp)
    5
    21727
    od Stenatko Zobrazit poslední příspěvek
    03 dub 2025 21:42

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”