Příspěvekod Marfy » 02 čer 2011 16:47
Taky nejsem moc zastáncem SSD disků a dávat do herního PC za každou cenu (nebo za cenu horší grafiky) bych asi nedělal.Dnešní nové hry zabírají třeba i 10GB ,takže bys je stejně měl na pomalém druhém disku a načítaly by se stejně odtamtud.No a rozdíl mezi diskem s 16MB cache a 32MB cache v praxi těžko poznáš,stejně tak časování Cl 7 nebo Cl 9 u operační paměti.Pokud chceš rychlejší disk,tak vem Velociraptor od W.D.Grafiku samozřejmě pokud možno co nejlepší.Takže pokud na ni máš,tak i tu GTX 580. I když dnes je i GTX 560 plně dostačující.Ohledně skříně Thermaltake V3,tak tam pozor.Skříň je sice vcelku dobrá (sám ji mám taky),ale pokud máš napájení procesoru na desce v horním rohu desky,tak bude velký problém tam ten konektor osadit,protože tam není absolutně místo.Zvláště pokud máš větší chladič procesoru.Musel jsem první zasunout konektor,a teprve pak montovat desku do skříně.Navíc ten napájecí kabel k CPU,díky tomu,že je zdroj dole, vede přímo přes celou desku.U některých zdrojů s kratší kebeláží by ti ani nedosáhl.U Seasonicu mi vešel jen taktak.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x