Rychlost toho SSD je úctyhodná, ale 60Gb na os, antivirus a programy i hry těžko bude stačit.
Prozatím mi, myslím, bude bohatě stačit běžný disk -> ten, který doporučujete - WD Caviar Black s kapacitou 500Gb a pamětí 32mb. Pro? Za pár let by se samozřejmě dalo přejít na na SSD, pokud to bude mít více výhod.
Možná, že by stačila GTX 560, abych si zahrál hry na plnou kvalitu a s výborným fps, ale pokud doporučujete GTX 580.. budu tedy raději myslet na budoucnost a snad se ivestice do GTX 580 vyplatí.
samotarrk: Co se týče toho, že tato sestava není pro běžné činnosti. Jak se to vezme. Nemám v úmyslu nic víc, než si užít hraní moderních her v nejlepší kvalitě a čas od času amatérsky renderovat nějaké to video.
Edit:
Hurricane046, teď jsi mě zaskočil. Čekal jsem, že procesor i grafika budou stačit na pořádný herní zážitek u nejnáročnějších her. Není to tedy pravda?
Výběr komponent do PC Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Výběr komponent do PC
Naposledy upravil(a) japol1 dne 02 čer 2011 18:07, celkem upraveno 1 x.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten Black bude stačit a dostatečně. SSD je pravda můžeš koupit kdykoliv.
OT: Pokud jsme u toho Crysis. Hlavně, že si luxusně hraješ a na mě prdíš
měl bys navštívit sekci hry a bej nápomocnej, furt mě ničej a blbec truchlící zfetovanej čumí v lese na padák 
OT: Pokud jsme u toho Crysis. Hlavně, že si luxusně hraješ a na mě prdíš

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
japol1 píše:Hurricane046, teď jsi mě zaskočil. Čekal jsem, že procesor i grafika budou stačit na pořádný herní zážitek u nejnáročnějších her. Není to tedy pravda?
S GTX 580 nebudeš mít nejmenší problém a pro normálního smrtelníka je to výkon víc než dostatečný. Hurricane046 není normální smrtelník

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
a podle hurricana musíš ještě všechno o 100 procent přetaktovat, jinak to není vono...
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
NEZAPOMEŇ na příspěvek od Marfyho "skříň a zdroj".
Marfy: Mám to chápat jako nevýhodu zdrojů Seasonic, že mají krátké kabely? Mám velkou skříň, zdroj Enermax dole a kabely jsou tak dlouhé, že nebýt tak velké skříně, nevím kam s nima.
Marfy: Mám to chápat jako nevýhodu zdrojů Seasonic, že mají krátké kabely? Mám velkou skříň, zdroj Enermax dole a kabely jsou tak dlouhé, že nebýt tak velké skříně, nevím kam s nima.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to budou skládat na Alfě, tak si s tím poradí - třeba nastavením.
- Hurricane046
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
d1amond píše:japol1 píše:Hurricane046, teď jsi mě zaskočil. Čekal jsem, že procesor i grafika budou stačit na pořádný herní zážitek u nejnáročnějších her. Není to tedy pravda?
S GTX 580 nebudeš mít nejmenší problém a pro normálního smrtelníka je to výkon víc než dostatečný. Hurricane046 není normální smrtelník![]()
Budeš hrát vše na max a v průměru kolem 50FPS (on si to užije až od 60FPS
)...
počkat počkat co je? já řekl že si nezahraje? vždyť GTX 580 je zabijácká grafika ze který mám i já respekt... nikde tady netvdím že si nezahraje

Cyclone i7-2600k 4,8 GHz | Corsair H70 | MSI P67A-GD55 | Sapphire 6970 AC Extreme Plus 950/5800 | EAH6950 DCII 950/5800 | Vengeance 4x4 GB | Corsair GS700 | 2 TB | Case El-Diablo Advance
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Jde o to, jak Tě pochopil neznalý tazatel 
Zapomněl jsem dodat, že pokud bude taktovat, ať se na Tebe s důvěrou obrátí

Zapomněl jsem dodat, že pokud bude taktovat, ať se na Tebe s důvěrou obrátí

Naposledy upravil(a) d1amond dne 02 čer 2011 18:38, celkem upraveno 2 x.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
samotarrk píše:NEZAPOMEŇ na příspěvek od Marfyho "skříň a zdroj".
Právě naopak Seasonic S12 byl v pohodě.Obyčejný 450W šedý Fortron by tam už ale nedosáhl.Záleží samozřejmě taky kde má deska konektor napájení CPU.Některé desky ho mají pod procesorem (bráno zvrchu desku),tam by to vyšlo v pohodě.I tak mě ale štve,že ten kabel jde přes nejteplejší část desky - chipset a okolí.Jinak skříň V3 je za ty prachy dobrá.Díky bohaté perforaci,však hluky nijak neutlumí.Na tichý PC moc vhodná není.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Mám to M taky a kabelem k CPU bych omotal skříň dokola.
-
- Pohlaví:
Hurricane046 píše: počkat počkat co je? já řekl že si nezahraje? vždyť GTX 580 je zabijácká grafika ze který mám i já respekt... nikde tady netvdím že si nezahraječím sem tě zaskočil?
Jen jsem špatně pochopil, co jsi napsal. Moje chyba.

Po překonfigurování vypadá košík takto http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_0I22010Y2S0115LP0115LJ010W5C010ZQX0100BN010T750112YE010QLH01158R01147R01. Nezradí Gainward?

Věřím Alfacompu, že si se skládáním pc poradí.
Naposledy upravil(a) japol1 dne 02 čer 2011 18:42, celkem upraveno 1 x.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Zradit může jakákoliv grafika a Gainward patří k těm lepším výrobcům. A jako příjemný bonus je 3 letá záruka.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3589
-
od falco_dee