Mechanika čte CD, ale DVD ne*
Mechanika čte CD, ale DVD ne*
Problem s CD/DVD ROM nejde mi načíst DVD ale CD jede normálně ať je jakkoliv poškrabané, proto usuzuji že problém není fyzický v cd romce. prosím o pomoc už si fakt nevím rady, prosím aby jste mi pomohli nějak polopaticky ja totiž přes kompy moc nejsem děkuji předem.
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 02 čer 2011 21:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mechanika čte CD, ale DVD ne*
Vítej na PC-HELP
Celkem běžný problém. Mechanika neumí nastavit vlnovou délku laseru pro čtení DVD (pro CD je jiná). Je to problém elektroniky (případně vadné optiky)a bohužel se to řeší jen výměnou mechaniky.
Pokud je to v laptopu, tak tam se to opravuje. Ale cena je 2x vyšší než nákup mechaniky do klasického PC.
Celkem běžný problém. Mechanika neumí nastavit vlnovou délku laseru pro čtení DVD (pro CD je jiná). Je to problém elektroniky (případně vadné optiky)a bohužel se to řeší jen výměnou mechaniky.
Pokud je to v laptopu, tak tam se to opravuje. Ale cena je 2x vyšší než nákup mechaniky do klasického PC.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
tak teda dík za pomoc, právě sem se dozvěděl že je to vcelku levá záležitost než sem si myslel takže mi to pomohlo dík
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Asi stupidní dotaz, ale je to opravdu DVD-rom? Už jsem se s tím párkrát setkal, že na vstupu bylo označení dvd disc apod., ale schovávala se tam CD rom
Ne, je to opravdu DVD-ROM, protože předtím jsem tam normálně rozjel všechno
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2407
-
od shockwave