Podle toho co někdo o týhle zvukovce Creative labs x-fi xtreme audio napsal na CZC tak vůbec neni určená na hraní her.... je to pravda?
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P8 ... ?ansid=259
Je zvukovka Creative labs x-fi xtreme audio opravdu špatná?
Je zvukovka Creative labs x-fi xtreme audio opravdu špatná?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 04 čer 2011 18:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava skutečně dementního nadpisu „Zwukovka na hovno?!“
Důvod: Oprava skutečně dementního nadpisu „Zwukovka na hovno?!“
-
- Pohlaví:
Re: Je zvukovka Creative labs x-fi xtreme audio opravdu špat
Tak dostaneš to, za co si zaplatíš. Pokud chceš fakt levnou zvukovku, můžu doporučit Asus Xonar DG- má sluchátkový zesilovač, coč se u karet v této ceně většinou nevidí a prostorový zvuk ve hrách podporuje.
Nechci žádnou levnout srač*u 
/*
Ale no tak, už jsem ti jednu fekálii vyhodil z nadpisu. Nejsem žádný cimprlich, ale opravdu se tu musíš vyjadřovat bezdůvodně jako kanál?
Myloš
*/

/*
Ale no tak, už jsem ti jednu fekálii vyhodil z nadpisu. Nejsem žádný cimprlich, ale opravdu se tu musíš vyjadřovat bezdůvodně jako kanál?
Myloš
*/
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Od dob co mám zvukovku Creative tak si ji nemůžu vynachválit a tiše se divím, že ostatní tak tvrdošíjně zůstávají u integrovaných. Proboha vždyť ty neumí nic. Ale pozor, nemluvím o hrách. V každém případě ať jde o Mafii 2, Just Cause II, Crysis 1, DIRT 2, GRID, NHL 2009 tak tam žádný problém s prostorovým zvukem není. Tak si počkej na více reakcí. Ono jde taky o to zda ten písálek na czc měl vše správně nainstalované a nastavené. U něj u PC nejsme.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já XFi xtreme audio mám a problémy sem nezaznamenal. Rozhodně bych nevěřil člověku který si neumí ani nastavit klávesnici...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Další z tvých inteligentních dotazů
Může to být shit a nemusí. Třeba ten člověk je strašný gramloň .... Pokud to využiješ, kup si pořádnou zvukovku a hotovo a nepřemýšlej o hranici pod 1000. Pokud to máš jen na ukazování kamarádům, tak se na to vys**.

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
El Diablo píše:Já XFi xtreme audio mám a problémy sem nezaznamenal. Rozhodně bych nevěřil člověku který si neumí ani nastavit klávesnici...
Ano. A nebo nainstalovat ovladače.
SHAGOHOD: Proč tedy píšeš zrovna o tebou odkázané zvukovce? Existuje jich dost. Problém je často s ovladačema. Např. u zvukovky co mám já http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52356 si lidé často stěžují, že jim to nejde nainstalovat a nefunguje. Už jsem to dělal 3x a nikdy nebyl žádný problém a v diskuzi pod výrobkem je patrné, že funguje vše, pokud je vše správně nainstalováno.
Jinak gamer a kouká po zvukovce Audio ... to nechápu

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Nic
beru Creative SoundBlaster X-FI XtremeGamer :-)

Naposledy upravil(a) SHAGOHOD dne 04 čer 2011 19:46, celkem upraveno 1 x.
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
SHAGOHOD píše:Nechci žádnou levnout srač*u
Tak se ti divím,že se po ní ptáš.

Kup tedy něco kvalitnějšího.Vlastní zkušenost-perfektní-http://www.k24.cz/product/33581/Pocitace_a_prislusenstvi/Komponenty_PC/Creative_Sound_Blaster_X_Fi_Xtreme_Gamer.html
nebo se koukni po tomhle
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=79514
Zpět na “Problémy s hardwarem”