Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví o nějakém programu, pomocí kterého mohu nějak slušně uspořádat ikony programů, her, atd. na ploše..do složek se mi to moc dávat nechce, a když je to na ploše přímo ty ikony tak tam toho mám moc, a pomalu nabíhá PC.
Děkuji
Uspořádání ikon na ploše
- Trenky.Plenky
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Uspořádání ikon na ploše
Rocketdock.
Procesor: Intel i5 4460 3.4Ghz
Grafika: MSI GTX 970 gaming edition
Paměti: Hyperx blue 8GB 1600Mhz
Základka: MSI b85-g43
Zdroj: Seasonic energy knight 500W
Case: Zalman Z3 plus
Chladič: SilentumPC Fera 2 HE1224
HDD: Seagate Barracuda Black 1TB
Nexus5
Nexus5
- Trenky.Plenky
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Rocketdock.
Procesor: Intel i5 4460 3.4Ghz
Nexus5
Nexus5
Díky, podívám se. Ty taky používáš něco na tu plochu?
Já používám tohle http://www.stardock.com/products/fences/
Just Fucking Google It!
Jo, vypadá to "dost" dobře...nejspíše si to nechám, ale pokud ještě někdo něco zná, neváhejte to sem napsat.
Děkuji :-)
Fences jsem také měl, ale chtěl jsem vyzkoušet ještě něco jiného, ale díky :-)
Děkuji :-)
Fences jsem také měl, ale chtěl jsem vyzkoušet ještě něco jiného, ale díky :-)
Používám 7 let, možná i déle:
Drag Strip >>> viewtopic.php?f=58&t=48260&start=10

Další podobné softy:
Savard Software - TurboLaunch 5.1.1
Control Runner 3.3-umožňuje seskupit zástupce souvisejících instalovaných aplikací dokumentů nebo internetových odkazů na různé panely, čímž usnadňuje jejich vyhledávání a spouštění.exe
CoolTabs 2.1.3.0-podobá se Drag Strip, je větší a i pro Vistu, průhlednost.exe
CustomBar 1.0-vlastní panel.exe
Free Launch Bar 1.0 FW 520kB náhrada panelu snadného spuštění sofistikovanějším řešením.exe
H-menu 6.0-skrytý panel s tlačítky pro rychlé spuštění vašich oblíbených programů, otevření dokumentů, obrázků, webových stránek.exe
Object Dock 1.2-panel, lišta pro ikony, zástupce, zvětšování ikon po najetí, počasí.exe
Shelves 1.02-Nástojové lišta, která je umístěna na levé straně pracovní plochy (desktopu) a má podobu šuplíků, které se pomocí myši automaticky vysouvají.exe
sTabLauncher 2.2.1-panel na ikony se záložkami a spoustou funkcí.zip
ToolbarPro 4.60.zip
True Launch Bar 4.4-Náhrada standardního panelu Snadné spuštění (Quick Lunch) v prostředí Windows. Umožňuje navíc kombinovat různé zástupce do skupin.exe
Turbo Launch 5.0.7 (2005.04.08) - panel zástupců, podobný Drag Strip.exe
Y'z Dock 0.8.3-panel na ikony.zip
Drag Strip >>> viewtopic.php?f=58&t=48260&start=10

Další podobné softy:
Savard Software - TurboLaunch 5.1.1
Control Runner 3.3-umožňuje seskupit zástupce souvisejících instalovaných aplikací dokumentů nebo internetových odkazů na různé panely, čímž usnadňuje jejich vyhledávání a spouštění.exe
CoolTabs 2.1.3.0-podobá se Drag Strip, je větší a i pro Vistu, průhlednost.exe
CustomBar 1.0-vlastní panel.exe
Free Launch Bar 1.0 FW 520kB náhrada panelu snadného spuštění sofistikovanějším řešením.exe
H-menu 6.0-skrytý panel s tlačítky pro rychlé spuštění vašich oblíbených programů, otevření dokumentů, obrázků, webových stránek.exe
Object Dock 1.2-panel, lišta pro ikony, zástupce, zvětšování ikon po najetí, počasí.exe
Shelves 1.02-Nástojové lišta, která je umístěna na levé straně pracovní plochy (desktopu) a má podobu šuplíků, které se pomocí myši automaticky vysouvají.exe
sTabLauncher 2.2.1-panel na ikony se záložkami a spoustou funkcí.zip
ToolbarPro 4.60.zip
True Launch Bar 4.4-Náhrada standardního panelu Snadné spuštění (Quick Lunch) v prostředí Windows. Umožňuje navíc kombinovat různé zástupce do skupin.exe
Turbo Launch 5.0.7 (2005.04.08) - panel zástupců, podobný Drag Strip.exe
Y'z Dock 0.8.3-panel na ikony.zip
X: Já jak koukám na ty screeny toho tvýho pc tak si řikám jak se v tom můžeš vyznat 

Just Fucking Google It!
Ale vypadá to zajímavě..asi to také vyzkouším, jestli by mi to vyhovovalo .. :-)
Když tam toho má moc, tak se v tom třeba nedá tak vyznat, ale přecijen..když je na to zvyklý, tak je to v pohodě, ale já mám hdd 80gb, takže tam nebudu mít toho tolik
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Čer 2011 20:34) ---
A ten DragStrip, když je to shareware..má to všechny funkce jako zakoupená verze, není to nijak tedy omezené, a ať to stáhnu kdekoliv, tak to budu mít jako plnou verzi?
Díky
Když tam toho má moc, tak se v tom třeba nedá tak vyznat, ale přecijen..když je na to zvyklý, tak je to v pohodě, ale já mám hdd 80gb, takže tam nebudu mít toho tolik

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Čer 2011 20:34) ---
A ten DragStrip, když je to shareware..má to všechny funkce jako zakoupená verze, není to nijak tedy omezené, a ať to stáhnu kdekoliv, tak to budu mít jako plnou verzi?
Díky
To je jenom jedna záložka, Složky. Vyznám se velmi dobře, vždyť vše na PC buduji už přes 11 let, od května 1999. Vše dělím na základní skupiny a každá má i svou barvu:
AUDIO (světle modrá)
DATA (bílá)
EMULACE (světle zelená)
GAMES (oranžová)
GRAFIKA (červená)
NET (tmavě modrá)
SYSTÉM (žlutá)
TEXT (růžová)
VIDEO (fialová)
Tyto skupiny / barvy používám v PC na ledacos: oblíbené / záložky * složky * ikony * ... Jak vidíte, i na panelech (záložkách) Drag Stripu mám pro lepší orientaci / zvýraznění ikony podbarvené, záložky mám nyní v Drag Stripu tyto (nemusí zcela sedět se staršími obrázky):
SYSTÉM
SPRÁVA
PROGRAMOVÁNÍ
PANELY (zde jsem si naházel ikony Ovládacích panelů, mám je rychleji při ruce)
PLOCHA (tady je použita automatická funkce zobrazení ikon všech programů, které jsou i na hlavním panelu Win, TaskBaru)
SYSTRAY (zde jsem si natahal ikony rezidentů, které se mi spouštějí v systray, třeba pro kontrolu, jestli jsou všechny a podobně)
SLOŽKY (viděli jste na obrázku nahoře, při drženém kliku levým myšítkem se otevřou podsložky složky kde jste, vše se děje automatickým načtením z Win adresářů, můžete tak procházet složky libovolně hluboko a spustit třeba hodně zanořenou mp3)
AUDIO
GRAFIKA
NET
OBLÍBENÉ (jen hlavní složky, ale jde vše procházet)
TEXT
DOKUMENT (různé dokumenty)
VIDEO
ŠETŘIČ
EMULACE
DATA
HRY
Prostě mám vše systémyzováno, tříděno a katalogizováno ... a zažité. Ale vše pořád vylepšuji. Při podržení klávesy Alt a kliknutím levým myšítkem třeba nad ikonou hry se vám otevře složka s nainstalovanou hry, takže ji nemusíte hledat ... Neaktivní ikony (základní exe) jsou zrovna nenainstalované programy, ale hodí se, mám je i s číslem verze (ne vždy nejnovější je nejlepší) a při instalaci vím po které verzi šáhnout, nebo který program ještě nainstalovat při nové čisté instalaci Win. Z Drag Stripu totiž lze importovat a exportovat současný stav, také vám doporučuji importovat můj a v něm si upravovat dle sebe. V Drag Stripu mám nyní kolem 500 ikon / zástupců.
P.S.: Drag Strip je sice shareware, ale jenom otravoware, tedy otravuje při spuštění, stačí jeden klik a můžeš používat s plnými funkcemi. Doba použití není omezena, nebo lépe řečeno, funguje stále ...
AUDIO (světle modrá)
DATA (bílá)
EMULACE (světle zelená)
GAMES (oranžová)
GRAFIKA (červená)
NET (tmavě modrá)
SYSTÉM (žlutá)
TEXT (růžová)
VIDEO (fialová)
Tyto skupiny / barvy používám v PC na ledacos: oblíbené / záložky * složky * ikony * ... Jak vidíte, i na panelech (záložkách) Drag Stripu mám pro lepší orientaci / zvýraznění ikony podbarvené, záložky mám nyní v Drag Stripu tyto (nemusí zcela sedět se staršími obrázky):
SYSTÉM
SPRÁVA
PROGRAMOVÁNÍ
PANELY (zde jsem si naházel ikony Ovládacích panelů, mám je rychleji při ruce)
PLOCHA (tady je použita automatická funkce zobrazení ikon všech programů, které jsou i na hlavním panelu Win, TaskBaru)
SYSTRAY (zde jsem si natahal ikony rezidentů, které se mi spouštějí v systray, třeba pro kontrolu, jestli jsou všechny a podobně)
SLOŽKY (viděli jste na obrázku nahoře, při drženém kliku levým myšítkem se otevřou podsložky složky kde jste, vše se děje automatickým načtením z Win adresářů, můžete tak procházet složky libovolně hluboko a spustit třeba hodně zanořenou mp3)
AUDIO
GRAFIKA
NET
OBLÍBENÉ (jen hlavní složky, ale jde vše procházet)
TEXT
DOKUMENT (různé dokumenty)
VIDEO
ŠETŘIČ
EMULACE
DATA
HRY
Prostě mám vše systémyzováno, tříděno a katalogizováno ... a zažité. Ale vše pořád vylepšuji. Při podržení klávesy Alt a kliknutím levým myšítkem třeba nad ikonou hry se vám otevře složka s nainstalovanou hry, takže ji nemusíte hledat ... Neaktivní ikony (základní exe) jsou zrovna nenainstalované programy, ale hodí se, mám je i s číslem verze (ne vždy nejnovější je nejlepší) a při instalaci vím po které verzi šáhnout, nebo který program ještě nainstalovat při nové čisté instalaci Win. Z Drag Stripu totiž lze importovat a exportovat současný stav, také vám doporučuji importovat můj a v něm si upravovat dle sebe. V Drag Stripu mám nyní kolem 500 ikon / zástupců.
P.S.: Drag Strip je sice shareware, ale jenom otravoware, tedy otravuje při spuštění, stačí jeden klik a můžeš používat s plnými funkcemi. Doba použití není omezena, nebo lépe řečeno, funguje stále ...
Naposledy upravil(a) X dne 07 čer 2011 14:15, celkem upraveno 1 x.
otravoware 

Ahoj, takto vypadá moje plocha, kdybys chtěl program napiš.
Naposledy upravil(a) Ervussus dne 05 čer 2011 22:02, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3007
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 15:29