Ahoj, jak vypadá tvoje plocha? :-) žádný obrázek, nebo tak něco nevidím, ale můžeš napsat, jaký to je program, podívám se na něj.
Díky
Uspořádání ikon na ploše
Re: Uspořádání ikon na ploše
Obrázek už by tam měl být :-)
Aha...ty máš Fences, rocketdock myslím.. jo, jsou to dobré programy, ale nevím jestli si je opět nainstaluji..už jsem je několikrát měl, ale chtěl jsem vyzkoušet něco jiného, třeba i lepšího :-)
Ještě jsem zvědav na ten program od X ..
Ale díky
Ještě jsem zvědav na ten program od X ..
Ale díky

Tak ten DragStrip jsem vyzkoušel, docela jsem si ho i oblíbil, ale bohužel mi začal celkem dost blbnout.. pokud to nějak nevyřeším, budu ho muset odinstalovat, i když nerad, a zkusím ještě možná přeinstalovat..
Přemýšlím o tom, že bych si dal Fences, ale také bych se rád dozvěděl ještě o něčem, tak bych byl moc rád, kdyby jste sem ještě nějaké programy napsali, třeba i jaké máte zkušenosti, atd.
Děkuji Vám předem
PS: DragStrip je dosti náročný(ne na HW, ale ovládání), ale hezký, přehledný, můžete určitě vyzkoušet.
Přemýšlím o tom, že bych si dal Fences, ale také bych se rád dozvěděl ještě o něčem, tak bych byl moc rád, kdyby jste sem ještě nějaké programy napsali, třeba i jaké máte zkušenosti, atd.
Děkuji Vám předem
PS: DragStrip je dosti náročný(ne na HW, ale ovládání), ale hezký, přehledný, můžete určitě vyzkoušet.
Tak už jsem se asi rozhodl, že budu mít fences + RocketDock už to mám i uspořádané.. Ervussus: Budu mít plochu stejnou, jako ty :-)
Ale chtěl jsem mít ten DragStrip, ale začal mi blbnout a ani po přeinstalaci to nešlo, tak, jak má.
Ten RealDesktop je taky zajímavý, ale zase si zvykat na něco jiného.. ale díky.
Ale chtěl jsem mít ten DragStrip, ale začal mi blbnout a ani po přeinstalaci to nešlo, tak, jak má.
Ten RealDesktop je taky zajímavý, ale zase si zvykat na něco jiného.. ale díky.
Honza522: Co máš za OS? Win 7?
Mám Windows XP SP3 Profi...
Tak to máš úplně stejné jako já, tak v OS by problém být neměl. Když ti to jelo dobu normálně a začalo to až pak, tak je to divné ... může v tom být jiné software, co používáš, občas se nějaké programy nemají rádi ... Nebo vir, a to jsi zmiňoval.
log z HJT, MbAM,ESET SMART SECURITy vše bez nákazy, infekce... nevím čím to je, ale nevadí, stačí mi ten rocketdock a fences..
Ervussus píše:Ahoj, takto vypadá moje plocha, kdybys chtěl program napiš.
pls posles mi link na tie androidove hodiny s pocasim a to usporiadanie ikon na games .....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3007
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 15:29