Zdravím. Na obrázku je vidět, jak vypadal hw monitor se starým chladičem BOX. Zajímá mě konkrétně teplota tmpin2 (to je tuším procesor). Je totiž vyšší, než teploty na jednotlivých jádrech core0 a 1. S novým chladičem je tomu naopak. Tmpin2 je zhruba stejne a core 1 a 2 maj kolem 40-42. Jde to nějak vysvětlit?
Různé teploty ( nevím jak to napsat )
Různé teploty ( nevím jak to napsat )
Zdravím. Na obrázku je vidět, jak vypadal hw monitor se starým chladičem BOX. Zajímá mě konkrétně teplota tmpin2 (to je tuším procesor). Je totiž vyšší, než teploty na jednotlivých jádrech core0 a 1. S novým chladičem je tomu naopak. Tmpin2 je zhruba stejne a core 1 a 2 maj kolem 40-42. Jde to nějak vysvětlit?
Re: Různé teploty ( nevím jak to napsat )
Občas nelze teplotním softwarům věřit, nejlepší je mrknout na teploty v BIOSu, tam jsou spolehlivé. A utility od výrobce desky.
To jo to máš recht, ale je divný, že todle ovlivnil novej chladič. Ty čidla jsou přece buď na procesoru, nebo na desce pokaď vím. Co s tím má co dělat novej chladič?
Jasně, že teploty ovlivní žejo. Je to přece chladič, ale todle je mi divný.

-
- Pohlaví:
tmpin jsou v HW monitoru teploty nějakých částí desky (northbridge nebo southbridge, příp. nevím čeho- možná vzduchu v case?) HW monitor ale určitě není 100% spolehlivý. Mě ukazuje vadně napětí (na +5V je podle něj 3,79, na +3.3V 1.5)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1609
-
od Funstorm007
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 16:51