Jak myslíte, že se aktuálně vyplatí deska AM3+? Vyřešeno
Re: Jak myslíte, že se aktuálně vyplatí deska AM3+?
za chvílu výběr bude větší a proč ji nekoupit...třeba za rok nebo dva si řekne že koupí novej procesor...co já vím,když chce desku tak plusovou, ceny jsou srovnatelné nic na tom nemůže pokazit a v případě výměny procesoru za nějakej čas má už desku doma. dyt je to tak jednoduchý...
-
- Pohlaví:
Proč píšeš druhej téměř identickej příspěvek? Kdyby to bylo takhle jednoduchý, tak to asi neřeším. Akorát jsi nepochopil, o co mi jde. Koukám, že s přínosnými příspěvky dneska boduješ.
moc dobře sem pochopil oč ti jde, bude lepší, když si tedy koupíš sám co uznáš za vhodné a nebudeš se ptát.
-
- Pohlaví:
kuntscher: Tady na fóru jsou lidi, kteří skládají PC profesionálně a prostě do PC trhu vidí líp než já nebo ty. Těchhle lidí jsem se ptal, jestli se dneska vyplatí investice do AM3+, protože ty desky vypadají "chuději"provedené než AM3 cenové protějšky. Zajímá mě konkrétně, jestli se třeba vyplatí ta MSI, která původně stála kolem 5K a lze ji už považovat za vyšší třídu oproti cenově obdobné AM3+. Na to jsi mi neodpověděl a ještě jsi poslal dva stejné posty.
Pro mě bude lepší, když se budu ptát a odpoví mi lidé, kteří o tom něco vědí a jejichž odpověď mi bude k užitku.
Pro mě bude lepší, když se budu ptát a odpoví mi lidé, kteří o tom něco vědí a jejichž odpověď mi bude k užitku.
na postavení počítače nemusí být žádnej profesionál, to zvládne i trouba v 8 třídě,když se bude trochu o problematiku zajímat a fakt stačí jen trochu. dobře,profesionál ti tedy řekne že nevyplatí, já jako laik si řeknu...za rok mi třeba ten stávající procesor třeba klekne a současné AM3 prcesory už nebodou už na trhu. to pro mě znamená koupit bulldozer,ale tedy i desku s AM3+ no a tu profesionální radu třeba za 2000kč můžu hodit z vokna. neřeším tu vybavenost té či oné desky...tvoje otázka je tato...Jak myslíte, že se aktuálně vyplatí deska AM3+?
předpokládám, že při takto položené otázce ti jde především o patici AM3+nikoliv komplexní vybavení desky. Ty však za měsíc můžou být na naprosto stejné urovni i ceně. ale nic si z toho nedělej jsem jen laik a nic ti nebrání se přiklonit k názoru profesionála.
jen je zbytečné napadat příspěvky laiků se kterýma nesouhlasíš.
předpokládám, že při takto položené otázce ti jde především o patici AM3+nikoliv komplexní vybavení desky. Ty však za měsíc můžou být na naprosto stejné urovni i ceně. ale nic si z toho nedělej jsem jen laik a nic ti nebrání se přiklonit k názoru profesionála.
jen je zbytečné napadat příspěvky laiků se kterýma nesouhlasíš.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je blbost teď brát chipset 7. řady, když sám myslíš do budoucna. Všechny možné i nemožné periferie ti poskytne tato GB deska http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 09758D16X7 která bude velmi kvalitní díky UD3
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
kuntscher: Tak nepředpokládej, ale přečti si úvodní příspěvek tématu, ideálně celé téma. Pokud bysis ho přečetl, tak zjistíš, že mi jde o porovnání několika desek, o provozní podmínky a kvalitu- tedy obecně řečeno o komplexní vybavení desky.
Na sestavení PC opravdu nemusí být člověk profesionál, ale výběr komponent se s profesionálem vyplatí probrat. Naprosto chápu, co mi chceš říct a možná překvapivě mě tohle napadlo už před založením topicu.
Nejde o to, že by mi vadilo, že jsi laik- to já jsem taky. Tvůj názor jsem jako názor laika vzal na vědomí, ale moc mi nepomohl. A nepomohl mi bohužel, ani když jsi ho vyjádřil podruhé, ani teď potřetí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Čer 2011 17:28) ---
Žbeky: a je nějaký rozdíl kromě podpory věcí jako sata III mezi těmi chipsety třeba ve výpočetním výkonu?
Na sestavení PC opravdu nemusí být člověk profesionál, ale výběr komponent se s profesionálem vyplatí probrat. Naprosto chápu, co mi chceš říct a možná překvapivě mě tohle napadlo už před založením topicu.
Nejde o to, že by mi vadilo, že jsi laik- to já jsem taky. Tvůj názor jsem jako názor laika vzal na vědomí, ale moc mi nepomohl. A nepomohl mi bohužel, ani když jsi ho vyjádřil podruhé, ani teď potřetí.
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Čer 2011 17:28) ---
Žbeky: a je nějaký rozdíl kromě podpory věcí jako sata III mezi těmi chipsety třeba ve výpočetním výkonu?
no vidíš, se žbekym to vidím stejně. bral bych taky tu desku. tak doufám, že jeho rada ti bude více k užitku, ikdyž je v zásadě stejná 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Výpočetní výkon ti obstarává procesor a ne deska...
Ty chceš mermomocí starší věc?

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Pohlaví:
žbeky: nechci starší věc. Jde mi akorát o to, jestli zrovna ty mnou dvě odkazované desky nebudou kvalitnější, když mají pasivy na mosfetech a třeba ta MSI je ověnčená cenami. Na druhou stranu nevím, jestli se aktuálně vyplatí kupovat AM 3+, když se ještě Bulldozery ani neprodávají a nejde tak o ozkoušenou věc.
Teď si nevzpomenu kdo, myslím, že diamond, tady říkal, že hnát se vždy za aktuální nevyzkoušenou technologií nemusí být nejmoudřejší.
Teď si nevzpomenu kdo, myslím, že diamond, tady říkal, že hnát se vždy za aktuální nevyzkoušenou technologií nemusí být nejmoudřejší.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A tady máš nevyzkoušenou technologii? Ne, chipset 870 tu je už X měsíců a je původem z AM3
Ultra durable je myslím dostatečná záruka použitých komponent
Ultra durable je myslím dostatečná záruka použitých komponent
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hipiry píše:žbeky: nechci starší věc. Jde mi akorát o to, jestli zrovna ty mnou dvě odkazované desky nebudou kvalitnější, když mají pasivy na mosfetech a třeba ta MSI je ověnčená cenami. Na druhou stranu nevím, jestli se aktuálně vyplatí kupovat AM 3+, když se ještě Bulldozery ani neprodávají a nejde tak o ozkoušenou věc.
Po zkušenostech s problémem u Intelu se nedivím tvé nedůvěře, ale ber to takhle. Kdyby se stalo já nevím co ... máš záruku dva roky a to už tady nové CPU dlouho budou.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2238
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 10:12