Zdravím všechny.
Nedávno jsem se rozhodl že si trochu poupravím styl vzhledu svého průzkumníku, tapety atd. Stáhl jsem si vše potřebné a nainstaloval jsem si vybrané téma. Ovšem poté se vyskytl problém... Ve staženém archívu, kde byly obsaženy všechny důležité věci, byl přibalen i soubor explorer.exe a ExplorerFrame.dll. Oba soubory jsem podle návodu zkopíroval do dané složky a nechal jimi nahradit ty staré. Byl jsem si samozřejmě vědom toho co dělám - vím že explorer.exe je Průzkumník Windows. Avšak nastal problém... Postupoval jsem podle návodu, kde také stálo že mám počítač restartovat, tak jsem taky udělal. Jenže po restartování systému se mi objevila zpráva Windowsu znějíci takto : ,,Aplikaci (0xc0000022) se nepodařilo správně spustit. Kliknutím na tlačítko OK aplikaci ukončete." A hádejte co... Poté co jsem klikl na OK, naběhl mi samozřejmě systém ale bez Průzkumníku Windows, což je samozřejmě velký problém. :-)
Pro vyřešení tohoto problému jsem se pokusil několikrát nahradit soubor explorer.exe jeho jinou verzí, avšak bezvýsledně. Dnes jsem se rozhodl přeinstalovat systém Windows, avšak ani to nezabralo. Proto jsem se rozhodl požádat někoho chytřejšího a zaběhlejšího o pomoc. Budu velice vděčný za jakoukoli radu. Mimochodem mám Windows 7.
Vcelku fatální problém s průzkumníkem Windows
Re: Vcelku fatální problém s průzkumníkem Windows
Před tou přeinstalací Win (přes staré Win) by mohlo pomoci zkusit body obnovy systému. Teď jsi ale v háji ...
To je to fakt tak špatné ??
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Těžko jsi to přeinstaloval. To bys musel zformátovat disk a vše by jelo určitě dobře. KDo ví, cos touhle opravou ale všechno změnil a čistá instalace OS bude asi nejhladší cesta, která neponese vedlejší účinky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tím bych ale ztratil všechny své soubory a dokument, což bych nerad.
Abych to řekl přesně tak jsem pouze provedl instalaci nazvanou v instalačním programu Upgrade.
Abych to řekl přesně tak jsem pouze provedl instalaci nazvanou v instalačním programu Upgrade.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tys měl visty? Podle mě sis to fakt úplně dodrbal. Stáhni liveCD linuxu, nabootuj z něj, zazálohuj důležité dokumenty a potom udělej čistou instalaci WIN
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Ne ne, neměl jsem visty ale potřeboval jsem to nějak opravit. Bohužel jako ne moc profesionálního uživatele mě napadlo pouze tohle řešení.
Zkus ještě tohle http://support.microsoft.com/ph/14019/cs
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
A co ty body obnovy systému ? Jak je mám vyzkoušet ??
Po přeinstalaci systému? Takže jaké body? Z neexistujícího systému?
Vždyť i ten nový systém musí být poškozený, když mi nefunguje průzkumník Windows.
Já nic neříkal o tom, že bys to neměl poškozené ... a co to má co dělat s body obnovy systému?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8116
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30