Dobrý den,
myslíte, že koupě tohoto routeru http://www.softcom.cz/produkt/tp-link-t ... a/?flist=1 a ještě 8dbi antény k němu mi pomůže vyřešit problém se špatným signálem? Teď mám router ZyXEL P-660HN-T3A , který považuji za takový základ a myslím, že není příliš dobrý. Signál potřebuji dostat přes jeden strop a ještě přes jednu zeď. Teď mi to také funguje, ale stahování je jen 0,8Mb/s a občas to "spadne" a v některých místech pokoje není signál vůbec.
Děkuji za odpovědi.
Myslíte že mi tento router pomůže?
Re: Myslíte že mi tento router pomůže?
Já mám http://shop.tntrade.cz/zcomax-wa-2204a- ... 92556.html a chytám s tím signál i u sousedů přes ulici a stahuje to kolem 1,4MB\s
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten Zcomax mám taky a rychlost tedy nic moc.Přes dvě zdi je signál cca.5m od routeru slabý.O patro níž nebo výš je to ještě horší.Lepší prutová anténa trochu pomůže,ale chce to opravdu ještě lepší anténu.Spíše síto.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Hlavně teĎ máš modem a sháníš router. Ty chceš jen dokrývat nebo měnit kus za kus?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Já se v tom moc nevyznám. Myslel jsem že ten co teď mám odpojím a ten který jsem posílal v odkazu připojím ke kabeku a je to. Není to tak?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, není. Při výměně kus za kus potřebuješ modem
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Aha tak teď jsem úplně mimo....
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Čer 2011 21:28) ---
Tak jsem se na netu dočetl rozdíl mezi routerem a modemem... to co jsem zde uváděl je tedy router a ten je mi sám na nic že? A taky jsem se dočetl že existují i zařízení které jsou router a modem vjednom. Můžete mi nějaké doporučit? Nebo není možné nějak ten modem od Zyxel spojit s tím routerem co jsem zde uváděl tak aby mi sognál wifi šíril ten router od tp linku?
Díky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Čer 2011 21:28) ---
Tak jsem se na netu dočetl rozdíl mezi routerem a modemem... to co jsem zde uváděl je tedy router a ten je mi sám na nic že? A taky jsem se dočetl že existují i zařízení které jsou router a modem vjednom. Můžete mi nějaké doporučit? Nebo není možné nějak ten modem od Zyxel spojit s tím routerem co jsem zde uváděl tak aby mi sognál wifi šíril ten router od tp linku?
Díky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5996
-