Poslední doboumi sem tam spadnou Winy/hlavně při startu/.Když jsem dnes po zapnutí/vždy si odskočíím ať nečekám/tam opět trůnil obrázek.Činnost systému byla obnovena po závažné chybě.není to zas tak často tak třikrát za měsíc ale...Prozatím bych jen rád kdyby si mi někdo mrknul na výpis./Přikládám v příloze/.Já ho nějak neumím otevřít.Hodím tam komplet složku nejenom *.dmp.
http://leteckaposta.cz/930840074
Další spadnutí Win XP.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Další spadnutí Win XP.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Další spadnutí Win XP.
Zkontroluj teploty, RAM memtestem, HDD utilitou od výrobce.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Při dnešních teplotách a bouřkách nic divného
Počkej, v zimě to bude zamrzávat 

- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
No teploty po 6 hodinách provozu:CPU-35,CPU-1jádro-42,CPU-2.jádro-43,HDD-35.grafika-42,
Na chlazení si dávám pozor.MEMTESTem kontroluji tak jednou za měsíc vždy OK.Ještě HDD zkusím....
HdTune jsem zkoušel a žádná chyba,ale přímo od výrobce utilitou ne.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Čtv Čer 09, 2011 1:35 am) ---
Tak zatím jsem dal od výrobce jen quick test/jdu fakt spát/.Žádná chyba.Jen se raděj zeptám myslíte TUHLE od výrobce nebo jsou ještě nějaký sofistikovanější?

HdTune jsem zkoušel a žádná chyba,ale přímo od výrobce utilitou ne.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Čtv Čer 09, 2011 1:35 am) ---
Tak zatím jsem dal od výrobce jen quick test/jdu fakt spát/.Žádná chyba.Jen se raděj zeptám myslíte TUHLE od výrobce nebo jsou ještě nějaký sofistikovanější?
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Ta utilita stačí.
Podle minidumpu se asi jedná o poškozený hall.dll.
Zkus toto.
http://pcsupport.about.com/od/fixthepro ... haldll.htm
http://translate.google.cz/translate?hl ... rmd%3Divns
Podle minidumpu se asi jedná o poškozený hall.dll.
Zkus toto.
http://pcsupport.about.com/od/fixthepro ... haldll.htm
http://translate.google.cz/translate?hl ... rmd%3Divns
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Čert mě to byl dlužný!!!!Už pokolikátý si říkám co jakžtakž funguje ,nerýpej do toho!
No po provedení akce už jsem windows vůbec nespustil
Tak momentálně provádím reinstal a budu se modlit ať mi zůstane co nejvíce z předešlého.Kdybych alespoň měl dost rozumu a všechno si nachystal na čistou instalaci,tak bych ji teď provedl neboť jsem si říkal,že už je načase.Ovšem to si n nemůžu teď dovolit neb nemám všechno zazálohováno.No dobře mi tak
Ale opravdu mě nenapadlo,že tak,podle popisu,triviální věc mi zničí windows.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Čtv Čer 09, 2011 11:47 pm) ---
Ještě,že mám druhý comp na net.Ovšem do postele se opět dosanu pěkně pozdě.

--- Doplnění předchozího příspěvku (Čtv Čer 09, 2011 11:47 pm) ---
Ještě,že mám druhý comp na net.Ovšem do postele se opět dosanu pěkně pozdě.

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Data zpravidla můžeš zachránit nějakou Live distribucí Linuxu, osobně ovšem spíše z recese používám Ubuntu Satanic Undead CD.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
tk po reinstalu..Nouzový režim jede,Normální spuštění párkrát přeběhne modrý proužek a BSoD.Takže z nouzáku už jsem si přehodil to nejnutnější.Teď jen jestli pomůže čistá instalace?Nemůže tam být nějaká HW chyba abych to nedělal zbytečně.Ovšem se mi nezdá,že by nastala zrovna po reinstalu,Plus samozřejmě ta blbost co jsem udělal s tím hall.dll.Je možný,že ten problém s tímhle dll tam zůstal i po tom reinstalu a pomůže jen formát?Ptám se blbě a asi zmateně,ale jsem maximálně na nervy. 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Měl sem teď podobný problém, oprava HDD nepomáhala tak sem musel zformátovat C: zatím se zdá že OK.
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Otvor inštalačné cd windows, zkopíruj súbor hal.dll z neho -\windows\system32\hal.dll do system32 na "C".
Dalšia možnosť je to skopírovat napríklad pomocou Avira NTFS4DOS.
Pozri sem: http://forums.driverguide.com/showthread.php?t=3788
Dalšia možnosť je to skopírovat napríklad pomocou Avira NTFS4DOS.
Pozri sem: http://forums.driverguide.com/showthread.php?t=3788
samael.35
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
samael.35:Tak nepomohlo.Tentokrát se to vrátilo do stejné situace kdy jsem tam ten soubor montoval přes konzoli,tedy se to seklo ale nerestartovalo.Nouzák navíc jsem musel rozjet klávesnicí neboť se ztratila polovina hovladačů a hardwaru.Naštěstí mám jednu kláv,PS2kovou tak jsem to spustil a zase si to ten HW našlo.Ovšem stejně je t v pr**i.Tak zítra bude formát...

--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Čer 10, 2011 2:10 am) ---
TAK JSOU TO AŽ NEUVĚŘITELNÉ VĚCI.Stále jsem dělal hokusy-pokus,nakonc už počítač nešel ani vpnout/objevovala se tam ta klasická hláška: "Nyní už můžete počítač vypnout", o které jsem se myslel,že už ni neexistuje,ovšem vypnout to vůbec nešlo.Pak přišel ten ZLOMOVÝ OKAMŽIK!Když to nešlo vpnout tak jsem to vtáhl ze zásuvky ...No a když jsem ji zasunul zpět,počítač se zapnul/ikdž jsem start nemačkal a ....JEDE!Naběhl mě normálně systém!Ovšem zase nejde vypnout
No zřejmě mě stejně zůstane to formátování,ale co se to děje je opravdu neuvěřitelné.Pro dnešek konec zítr jk pojedu do práce to ještě někde napálím do stromu.

--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Čer 10, 2011 2:10 am) ---
TAK JSOU TO AŽ NEUVĚŘITELNÉ VĚCI.Stále jsem dělal hokusy-pokus,nakonc už počítač nešel ani vpnout/objevovala se tam ta klasická hláška: "Nyní už můžete počítač vypnout", o které jsem se myslel,že už ni neexistuje,ovšem vypnout to vůbec nešlo.Pak přišel ten ZLOMOVÝ OKAMŽIK!Když to nešlo vpnout tak jsem to vtáhl ze zásuvky ...No a když jsem ji zasunul zpět,počítač se zapnul/ikdž jsem start nemačkal a ....JEDE!Naběhl mě normálně systém!Ovšem zase nejde vypnout

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tím vypnutím myslíš pouze tu hlášku? To jde nastavit v možnostech napájení v ovládacích panelech
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
NB DELL Latitude 7440,ale i někteé další problém s lepením.
od Ketty02 » 10 črc 2024 18:55 » v Vše ostatní (hw) - 1
- 2700
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
10 črc 2024 19:52
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”