Uvažuji o koupi ntb na multimédia a hraní her (stačí mi nižší detaily a res.)-vzhledem k tomu že ho budu přenášet (párkrát do týdne) jsem se rozhodl pro ntb a ne desktop.
Mám dost omezený finanční možnosti, ale nároky nemám nějak velký.Uvažoval jsem o NTB do 12 tisíc.
V téhle cenové relaci mě zaujal Dell Inspiron N5010.Koupil bych ho nejspíš tady:
http://www.eeeelektro.cz/ntb-dell-inspi ... #zalozka-1
-Alza ho bohužel nemá v nabídce.
Není to žádný dělo,ale co jsem se díval tak grafika ATI mobility radeon 5650HD by měla zvládnout většinu dnešních her na střední detaily.(DirectX11)
Zajímal by mě váš názor na poměr cena-výkon,provedení a značku dell celkově (i když vím že značka mně kvalitu nezaručí mám na značku Dell dobrý reference.) Co se týká výkonu tak na moje hraní mi nejspíš úplně vystačí,zajímalo by mně (není podstatné) jestli by si tento notebook poradil s CAD aplikacema.Nejvíc mě zajímá jak si podle vás stojí co se provedení týče. Chci aby mi vydržel po hromadě tak 3-4 roky..(při dobrým zacházení).
Výběr NTB do školy a sem tam hry Vyřešeno
Re: Výběr NTB do školy a sem tam hry
http://www.alza.cz/notebooky/toshiba/18 ... zAodMHFGMA tady jsou tři toshiby a jedna má grafiku ati radeon na hry uplne skvělá a ceny jsou dobré jeden s tou radeon je za 8999 i s dph
Co jsem pohledal tak v poměru cena/výkon jsem nic lepšího než ten Dell Inspiron N5010 nenašel, takže na tvým místě bych ho taky bral.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Budu Ti fandit, že to klapne a není to nějaká bota. Ta cena je neskutečná, koukal jsem se na sklad a stojí 17500,- v nákupu. Jinak výbavou naprosto uspokojí Tvé požadavky.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Děkuju za rychlou reakci..
Díky za odkazy-Toshiba nejspíš není špatná -ale ten AMD procesor se mně nezdá.A grafika taky o třídu níž-cena je dobrá ale asi radši trochu připlatím za Dell-Po všech stránkách mi připadá za tu cenu skvělej,jen nevím jak to je z kvalitou použitého materiálu.Prioritou pro mě je aby aspon 3 roky přežil.Skvělá je ta záruka na něj-oprava do druhého dne.
Díky za odkazy-Toshiba nejspíš není špatná -ale ten AMD procesor se mně nezdá.A grafika taky o třídu níž-cena je dobrá ale asi radši trochu připlatím za Dell-Po všech stránkách mi připadá za tu cenu skvělej,jen nevím jak to je z kvalitou použitého materiálu.Prioritou pro mě je aby aspon 3 roky přežil.Skvělá je ta záruka na něj-oprava do druhého dne.
dell ma dobre zpracovani deda ma podobny akorat s i a kdyz chces promacknout ani se to nepohne
Já ho našel x krát, akorát za tady tu cenu ho má na skladě jen eeeelektro.cz, viz:
http://notebooky.heureka.cz/dell-inspir ... 9/?order=2
http://notebooky.heureka.cz/dell-inspir ... 9/?order=2
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
No právě, jediný obchod v republice ho má skladem.Ale což, uvidíme.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
jj ta cena je zajímavá,doufám že není jen chyba v popisu-hodně dalších obchodů ho nabízí za stejnou cenu (na skladě ho ale nemají).
Skoro stejný model se totiž dělá z integrovanou grafikou a ten by mi nevyhovoval.Co se týká výdrže baterie tak jsem se nic nedozvěděl-jen že verze z integ. gr. vydží 4h. Tenhle by snad 2.5h vydržet mohl.
Skoro stejný model se totiž dělá z integrovanou grafikou a ten by mi nevyhovoval.Co se týká výdrže baterie tak jsem se nic nedozvěděl-jen že verze z integ. gr. vydží 4h. Tenhle by snad 2.5h vydržet mohl.
Až ti dojde, tak tady o něm prosim napiš recenzi, jestli souhlasi s věcma v popisu atd. Měl bych také o něj zájem. Diky
Občas musíš čelit porážce, než něco dokážeš...
Jasně ozvu se.Ještě to proberu se známým co dělá v servisu.
Pokud to půjde bez problému tak tady ta recenze za tejden max 2 bude---
Pokud to půjde bez problému tak tady ta recenze za tejden max 2 bude---
Ještě jsem se chtěl zeptat..je nějaký rozdíl ve výkonu mezi mobilním procesorem i3 a i5? (Nabízí i5 vyšší výkon-ve hrách nebo úpravě videí?(myslím kromě turbo boostu-o kterým jsem slyšel, že nějak výrazně nepomáhá-jen mírně přetaktuje procesor)
-Tenhle i3 má frekvenci 2.53-to je srovnatelný a dokonce lepší než některý i5.
Jinak vlastnosti se mi zdají stejný -L3 cache u obou 3mb a fsb 2500mhz.
V procesorech se moc nevyznám takže uvítám rady.
-Tenhle i3 má frekvenci 2.53-to je srovnatelný a dokonce lepší než některý i5.
Jinak vlastnosti se mi zdají stejný -L3 cache u obou 3mb a fsb 2500mhz.
V procesorech se moc nevyznám takže uvítám rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr notebooku do školy+hobby gaming do 25 000
od Trody » 19 říj 2024 14:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1608
-
od Alferi