Ahoj,
chtěl bych znát váš názor na tento akumulátor http://www.alza.cz/hp-mu06-long-life-d195080.htm . Především co se týče výdrže na jedno nabití a také hlavně životnosti. Akumulátor, který mám v ntb od výroby je po roce a půl mrtvý a to myslím, že je velmi slabý výkon.
Děkuji.
Myslíte že je to dobrý akumulátor
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Myslíte že je to dobrý akumulátor
Výdrž na jedno nabití záleží na tom, co všechno ti na notebooku poběží. jak budeš baterii zatěžovat. Při odběru 0,5 A ti vydrží cca 10 hodin, při odběru 2 A už jenom cca 2,5 hodiny. A ani prodejce neudává počet nabíjecích cyklů.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Hlavně ty nabíjecí cykly jsou důležité. Myslíte, že se do té baterie vyplatí investovat? Nebo je lepší koupit zase tu základní, která je podstatně levnější?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vždycky záleží na tom, jak s ním zacházíš. Já mám třeba baterku v notebooku, co má skoro 5 let a pořád obstojně drží.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Já jsem se snažil vždy s tím akumulátorem zacházet dobře. Kamoš má notebook se stejnou baterií a také mu odešla cca po roce a půl.