Rozhodl jsem se, že si pořídím nové PC, rozpočet se pohybuje okolo 25tis. (více jak 30 bych do toho dávat nechtěl). Doposud jsem PC využíval jen na serfování na netu, sledování videí a hraní her a nemyslím si, že by se to mělo nějak změnit. Můj současný stroj (viz. můj profil) nejnovější hry zvládá již jen s obtížemi (ale překvapivě stále zvládá, resp. "zvládá") a ač se v těchto věcech příliš nevyznám, tak myslím, že upgrade by nebyl efektivní a že to chce stroj nový.
Budu rád, když mě poradíte a případně i vysvětlíte, v čem se jednotlivé varianty liší (nejsem v této oblasti téměř vůbec vzdělaný). Na koupi nespěchám, takže pokud se má v blízké budoucnosti na trhu objevit něco zajímavého, případně něco již současného změnit cenu atd., klidně s tím počítejte a napište mi to.
Sice si rád zahraji nejnovější hry na plné detaily, ale má-li být rozdíl mezi "superkompem" a kompem, na kterém bych si pár let solidně zahrál nejnovější hry třeba 10tisíc, tak mě klidně napište i tu levnější variantu. Těch 25-30 je skutečně strop.
Díky