Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové

Příspěvekod Žbeky » 11 čer 2011 10:18

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 13 čer 2011 23:23

To je on, co rozkradl republiku, „vítala“ Klause Plzeň:

Překvapivě bez zákroku ochranky nebo policie se obešel v pondělí dopoledne hrubý slovní útok na prezidenta republiky Václava Klause ze strany neznámého muže. Na prezidenta pokřikoval muž středního věku tlačící kočárek s dcerou urážlivé výroky v okamžiku, kdy prezident s doprovodem zamířil z Náměstí Republiky k budově magistrátu. Prezident nyní podniká třídenní návštěvu Plzeňského kraje ...

http://www.parlamentnilisty.cz/kraje/pl ... 99908.aspx

Obrázek

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 14 čer 2011 14:31

Slovenská rarita: zpoplatnění vzduchu:

http://www.novinky.cz/koktejl/236183-sl ... l?ref=boxE

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 14 čer 2011 20:08

Odměňovat ty, co ohlásí korupci? Nečas nápadu nefandí:

Podle zdejší protikorupční "celebrity", matematika Karla Janečka, se Česko zřejmě nachází v obdobném rozkladu, jako USA za občanské války v 19. století. Tehdy si Američané kvůli rozkrádání zavedli zákon, jenž těm, kteří oznámí korupci ve státní správě, přiznává odměnu až třicet procent z výše úplatků, které šplhají k milionovým částkám ...

http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot ... ?id=704050

Obrázek

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 14 čer 2011 20:16

Já bych spíš řekl že Plzeň okrádá ten vedle Klause, stačí se podívat na jeho břicho a umím si představit ten oběd :-D

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 14 čer 2011 20:23

Já si spíš umím představit to železářství pod sakem :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 14 čer 2011 20:29

Ale víte že je úplně běžné si po jednání pero odnést? Nevím jak přesně se tomu říká, ale je to něco jako vzájemný dar na potvrzení smlouvy.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 14 čer 2011 20:40

kimi999: Když se Sarkozymu líbilo pero, tak se hostitele aspoň zeptal. Klaus ho rovnou ukradne, protože rozkradl celou republiku. Je to zloděj (rozkradl a připravil podmínky pro kde co, jen se třeba podívejme na ty černé fondy pro ODS, kde za to pykal jen pokladník), vlastizrádce (rozbil ČSFR) a kurevník (podvádí svou ženu). Ty sám už jsi nám ukázal ze svých příspěvků, jak to vypadá u vás doma a myslím, že nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že patříte se svou rodinou do té menšiny, co to tu všechno rozkrádá ...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 14 čer 2011 20:44

X: Poslední varování! S těmi OT příspěvky a urážkami už to opravdu přeháníš! :evil: Abys nedopadl jako na nejmenovaném fóru, kde jsi za podobné topicy dostal odmlku!
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 14 čer 2011 20:55

memphisto: Tak si to tam pořádně pročti, proč jsem je opustil! Možná přijdeš na to, že jsem nesouhlasil s přemístěním části svých příspěvků na zcela jiné fórum (v současné době je to už trochu sešité dohromady jako SuperFórum, ale to už mě po takové době nezajímá)! A jestli chceš, klidně mohu opustit i tohle fórum :evil: :evil: :evil:

P.S.: Na to fórum mám pořád přístup, ale nezajímá mě, protože zůstalo pořád lživé a cenzorské (nemůžete se ani nikam odkázat, aby to náhodou nezvýhodnilo konkurenci).

P.P.S.: A jestli se ti moje příspěvky zdají OT, já si je můžu všechny smazat, stačí říct :twisted:
Naposledy upravil(a) X dne 14 čer 2011 21:00, celkem upraveno 2 x.

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 14 čer 2011 20:58

OT:
X, memphisto: Boj boj boj!! :lol: Vy se tu hádáte a zatím nám soudruzi stopili další miliardy. Radši si vemte kolečko lopatu a jdem udělat taky nějakej tunel:)) :twisted:
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 14 čer 2011 21:01

memphisto: Sry za OT, ale musím reagovat.
X: Každý svého štěstí strůjce nebo také kdo umí, umí. Český národ je minimálně v 80% závistiví až hanba, když přijedeme domů v novém autě tak se sousedi chtějí podělat a hned se hádají kde jsme na něj nakradli, místo toho aby se nad sebou zamysleli a pokusili udělat něco pro zlepšení své situace, tak chlastají po hospodách a nadávají jak každý krade a oni chudáčci nemohou... Jednoduše v mé rodině má většina VŠ, na kterou i já směřuji, jsou úspěšní v tom co dělají a umí naložit s příležitostí, když nejsi dostatečně odvážný chopit se šance, nikdy se nedostaneš na vrchol. (A pokud bys chtěl namítat něco na to, že dělám chyby a objeví se u mě i nějaká ta hrubka, tak jsem dyslektik a dysgrafik, pochybuji že víš co to je, ale je to absolutně běžné omezení, které časem zmizí.)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”