Dobrý den,
dnes jsem kopíroval dvd na svém NB pomocí Nero 10. Miniaplikace na ploše Drives Meter mi před kopírováním ukazovala zabraných cca 69,5 GB. Po zkopírování obsahu na HDD do dočasné paměti mi ukázala zabraných cca 75,5 GB. Po dokončeném vypalování se z dočasné paměti soubory smazaly, ale né na původní velikost, nýbrž na 71,52 GB. Jak je to možné? Můžete mi říct, kde má Nero složku pro dočasnou paměť nebo čím je to způsobeno? Nechci mít zbytečně zaprané HDD. Giga sem, giga tam a mám zbytečně zasekaný NB a plný HDD. Nehledě na to, co když se to bude pokaždé opakovat. Děkuji za pomoc, Tom.
Kopirovani DVD pomocí Nero 10
- system32
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kopirovani DVD pomocí Nero 10
Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kopirovani DVD pomocí Nero 10
Laskavě si přečti pravidla tohoto fóra a také se jimi řiď. Příště nevkládej dotaz do cizího topicu a navíc ještě rok starého, ale vytvoř si vlastní. Dotaz vložen samostatně pod upraveným názvem. Děkuji za pochopení! Pic
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vyzkoušej jiný gadget.Např.http://www.gadgetsforvista.net/Gadgets/Tools-and-utilities/DriveInfo.html
Většinou je to způsobeno bodem obnovy systému. Tuto funkci nejdříve vypni a poté zase hned zapni, určitě přibude ještě více místa a bod obnovy bude zatím jeden, při onom zapnutí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3033
-
od LukM
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 14:03