Dobrý den, jak už z názvu vyplývá , po přeinstalování windows mi nefunguje internet a počítač hlásí že chybí ovladač síťové karty. Tak jsem zkusil zjistit typ síťové karty a to je problém... Správce zařízení ukázal jen Síťová karta Ethernet ( což je předpokládám nedostačující ) a Speccy kartu ani nenašel...
Na kartě jsou napsána dvě čísla: 001E584872C2 a G34627711
Google mi nenašel ani jedno takže teď jsem absolutně bezradný ...
Odkud stáhnu ovladač síťové karty? Google mi neporadil *
Odkud stáhnu ovladač síťové karty? Google mi neporadil *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 19 čer 2011 15:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Ovladač síťové karty.“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Důvod: Oprava nadpisu „Ovladač síťové karty.“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ovladač síťové karty.
To je externí síťovka nebo integrovaná na desce? Pokud integrovaná, tak hledej podle typu desky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co výrobce základní desky-tam ovladače nejsou?
mám externí, iterní už nepoužívám, přestala fungovat....
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus Unknown Device Identifier
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
UDI mi pomohl, našel mi něco.
http://www.radarsync.com/drivers/d17830 ... controller
tohle by mělo být to co hledám, problém je, že mám windows 7 x64 a to tam není....
Tudíž, uvažuju-li správně, není s W7 x64 moje síťovka kompatibilní a mě nezbývá než tam dat XP x64 nebo W7 x32 ... ??
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2011 12:13) ---
a nebo koupit novou síťovku, ale jelikož pude do výslužby tak bych to radši přežil s 32bitovým OS na 64bitovvým procesoru, i přes ztáty výkonu
tohle by mělo být to co hledám, problém je, že mám windows 7 x64 a to tam není....
Tudíž, uvažuju-li správně, není s W7 x64 moje síťovka kompatibilní a mě nezbývá než tam dat XP x64 nebo W7 x32 ... ??
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2011 12:13) ---
a nebo koupit novou síťovku, ale jelikož pude do výslužby tak bych to radši přežil s 32bitovým OS na 64bitovvým procesoru, i přes ztáty výkonu
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud není na stránkách výrobce ovladač, tak pro to oficiáolně není vydaná podpora. To je síťovka do PCI? U těch jsem nikdy ovladače řešit nemusel a jely s původními z WIN.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mohlo by zkousnout ovladač pro Visty64
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
No, vrátil jsem tam windows 32bit ( při instalaci jsem vybral x86 ) což by melo být 32bit ne ? a stáhnul jsem odtud ovladač:
ale tam je psáno x32 , ale hodne to lidi pletou a x32 pisou misto 32bit ne ? no nevim v každým případě to nefunguje
jen co jsem spustil patcher tak to po chvili prestalo pracovat a musel jsem ukončit program...
tak už nevím, nenajdete na tu kartu nejaký funkční ovladač ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2011 14:22) ---
tak tohle by mohl být důvod. Atheros L2 Fast Ethernet 10/100 Base-T je možná ta integrovaná síťová karta, ta nefunkční, takže musím opět zjistit typ mé externí síťovky, ale nejsem si tím jistý, možná je to externí síťovka....
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2011 14:48) ---
Tak a je to !! Poprvé jsem snad něco vyřešil sám
zaměnil jsem interní sitovku za externi, takže první ovladač samozřejmě nefungoval, poté jsem si sehnal ovladač na tu externí a už to šlo ... Děkuji za vlídnost :)
ale tam je psáno x32 , ale hodne to lidi pletou a x32 pisou misto 32bit ne ? no nevim v každým případě to nefunguje

tak už nevím, nenajdete na tu kartu nejaký funkční ovladač ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2011 14:22) ---
tak tohle by mohl být důvod. Atheros L2 Fast Ethernet 10/100 Base-T je možná ta integrovaná síťová karta, ta nefunkční, takže musím opět zjistit typ mé externí síťovky, ale nejsem si tím jistý, možná je to externí síťovka....
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2011 14:48) ---
Tak a je to !! Poprvé jsem snad něco vyřešil sám

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3000
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43
-
- 3
- 4039
-
od petr22
30 dub 2025 09:26
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 1875
-
od zeus
09 čer 2025 22:08
-
-
- 1
- 3095
-
od TechShowGamer