MAFIA II - pokračování ve hře neukončeného děje
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: MAFIA II - pokračování ve hře neukončeného děje
No ona mafie 1 byla takový průlom měla na svoji dobu dobrou grafiku byla to česká hra takže každý si koupil tohle než americkou s**čku a bylo tam otevřené okolí a ten dabing mohl bych tu popsat celou stránku prostě jedničku si zahraju radši než dvojku
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Mafia 1 je dobrá hra ale nebaví mě v ní 2. mise 
Ale dvojku pěkně pos..., dělali to milion let a je to jen na 8 hodin hraní, žádná volnost - nic. V jedničce je aspoň jízda (ta mě stejně nebavila) a extrémní jízda kterou se pár dalších hodin dá zabít ale v dvojce ne, tam můžu akorát sbírat playboye a plakáty což každýho omrzí, koho by taky v dnešní době zajmaly playmaty z první poloviny 20. století (naštěstí v joe's adventure už jsou hezčí
) a nějaký blbý wanted plakáty z lidma co vypadaj jako idioti.. 
Stejně tak ty dlcs, je tam jenom nějakej blbej text co mam udělat a videa ne (jenom joe's a. asi 5)
Kdyby udělali třeba to co je napsaný v tom článku a trochu tu hru stížily protože na high úrověn je to úplně low tak bych si to možná koupil (kecám, stáhnul bych si to
) ale čekat několik let na blbou mafii2 kterou za 8 hodin dohraju a konec je otevřenej - hra na hovno.

Ale dvojku pěkně pos..., dělali to milion let a je to jen na 8 hodin hraní, žádná volnost - nic. V jedničce je aspoň jízda (ta mě stejně nebavila) a extrémní jízda kterou se pár dalších hodin dá zabít ale v dvojce ne, tam můžu akorát sbírat playboye a plakáty což každýho omrzí, koho by taky v dnešní době zajmaly playmaty z první poloviny 20. století (naštěstí v joe's adventure už jsou hezčí

Stejně tak ty dlcs, je tam jenom nějakej blbej text co mam udělat a videa ne (jenom joe's a. asi 5)
Kdyby udělali třeba to co je napsaný v tom článku a trochu tu hru stížily protože na high úrověn je to úplně low tak bych si to možná koupil (kecám, stáhnul bych si to

Just Fucking Google It!
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HAFcool píše:Mafia 1 měla svoje kouzlo, které už dvojice chybí. To je můj názor.
Můžeš mi říct kde a v čem? Začal jsem ji hrát a sere mě už několik minut. Furt rozvážet lidi stupidním taxíkem a hlavně jak mám poznat kam chtějí odvézt a kde přesně vystoupit? Hledám to jak kretén a poslouchám kecy. Ani zastřelit je nemůžu, což bych někdy nejradši

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V Mafii 1 existuje mapa stisknutelná tabem, a vidíš tam i šipku, kam jet (na mapě)
. Taxikaření, to mi ve dvojce dost chybí 

- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
samotarrk tam je mapa myslím že stiskem tab se ti ukáže
a začátek byl hodně nezáživný to uznávám
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2011 16:15) ---
domitea: stejný nápad

--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2011 16:15) ---
domitea: stejný nápad

Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
ASUS B85-PRO GAMER
V tý misi s taxikařením jsem oběvil dobrej bug, když někdo říká že chce někam svézt tak přepněte na manuální převodovku, odjeďte, nejdřív to půjde to tak cukavě a až to povolí a pojede to normálně tak můžete vozit nikoho a ten nikdo vám pak nadává ať jedete pomaleji atd. a ten pasažér bude stát na tom místě kde ste ho (ne)nabrali 

Just Fucking Google It!
samotarrk píše:
Můžeš mi říct kde a v čem? Začal jsem ji hrát a sere mě už několik minut. Furt rozvážet lidi stupidním taxíkem a hlavně jak mám poznat kam chtějí odvézt a kde přesně vystoupit? Hledám to jak kretén a poslouchám kecy. Ani zastřelit je nemůžu, což bych někdy nejradši... takže navigace Mafie 1 je špatná. GTA Vice City to měla zmáknuté lépe. A ty auta jezdí hrozně pomalu. Aspoň, že tam jsou ty tramvaje.
Co bys si chtěl? Ferrari? Hele, to tam můžeš dokonce dát.

- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nezdá se ti 40 mílí neboli 60 kilometrů z hodinu dost? Ve městě?
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přesedni z auta v Mafii II do auta v Mafii 1 a uvidíš. Ta má klávesa "Up" to fakt nemá jednoduché 
To hraju radši demo Metro 2033 s 19FPS
Na ultra samozřejmě. Přeci si nenechám utéct požitek s antialingu, filtrování apod.
Jo a serou mě tam ti policajti, když už konečně trefím na místo kde mám pasažéra vysadit ... to skončí a to mě může opravdu velmi rozlobit.

To hraju radši demo Metro 2033 s 19FPS

Jo a serou mě tam ti policajti, když už konečně trefím na místo kde mám pasažéra vysadit ... to skončí a to mě může opravdu velmi rozlobit.

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mafia je na oddych, když chci rychlost a napětí, tak ve flight simulatoru vezmu xb 70, vytáhnu to na 3,1 machu (de to i na 4,75!!!) a pak..... se něco stane, protože si dám náhodné poruchy (motor, řízení, avionika.....). Zkuste si pak přistát 

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To ti řeknu naprosto přesně co se stane. Nic. Vůbec, ale opravdu vůbec nic. K přistání je totiž potřeba menšího detailu jakým je vzlétnout a v tom je flight simulator nejobtížnější a v dobách kdy jsem to hrál jsem tuto logickou hádanky nebyl sto rozlousknout 

- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V mých začátcích bylo nejtěžší nastartovat
. Teď je to přistání