HW akceleraci jsem už vypnul a pořád to samé... Internet: 02 DSL 2mb Download : 2.148Mbit Upload: 207kbit PS: Video v 480p, 720p, 1080p se mi sekalo vždycky a teď se mi ale seká i 360p... Nevíte někdo čím to je že se mi seká to HD? Případně co potřebuju aby se mi to HD nesekalo...
Na vyšší rozlišení (720 a možná i méně) tvoje 2 Mb/s nebudou stačit nikdy, vím to, když jsem je také měl, nechtěj nemožné (HD začíná u 720 = HD Ready) ...
No a právě potřebuju vědět kolik Mb/s budu potřebovat pro přehrání HD a Full HD... Chci si teď koupit ten nový net od O2 ten 16Mb/s takže to by mi teda už pak to HD šlo?
8 Mb/s mi stačilo (na 720, na vyšší mi asi nestíhá PC, navíc jedu na 1280x1024) u ČRa když to stíhalo na straně Googlu, teď jedině v noci, mají to přetížené. U O2 nevím, mají díky O2TV velmi vysoké pingy, UPC zase limituje kde co ...
EDIT Takže ani 16Mb/s nepomohlo... Videa v 720p se sekají stále. Před chvilkou jsem byl u bratránka, a tomu se videa v 720p nesekají, jeho sestava AMD Athlon 3000+ 1.81Ghz, 1024mb RAM, Ati x800... Má internet od O2 8mb ADSL... Mám podobnou sestavu, neví fakt nikdo čím to může být? BTW: Hry mu jedou dost plynuleji než mě, myslíte, že to bude tou RAMkou (že má o 256mb více), nebo tím procákem a grafikou???...
Já mám down 1 Mb/s a videa mi jednou i ve FullHD plynule... Nemáš zapnuté něco co ti žere internet? Lidé často přijdou s tím že jim běží pomalu internet a je to způsobeno třeba uTorrentem či jinými podobnými programi...
Mám down 1,7Mb/s up 100Kb/s, internet mi nežere nic... Zaplý mám pouze NOD32 a Ovládání hlasitosti...
Všude, kde je na výběr 720p...
Nemám tu hodit, co mám spuštěné za aplikace po startu win? Jestli to třeba něco neovlivňuje... HW, tím to asi nebude - ve škole máme kompy s 1GHz a 256mb RAM a frčí to na nich v pohodě (to 720p na YouTube a všude jinde)
Ovladače grafiky nemůžu mít nejnovější (nebo spíše neměl bych) pač nemám tu nejnovější grafiku a prý se to nedoporučuje mít tam nejnovější...
Dá se za cenu 35 000 složit PC na video edit ve 4k? V tomto směru se neorientuji a tak nevím jestli je lepší AMD/Intel/Nvidia, byl by někdo ochotný mi ho zkusit složit? Čistě jen bedna, děkuji
Ahoj,
už nějakou dobu pozoruji na mém PC že se mi stává, když hraju CS2 že se mi hra občas lagne sekne trhne nevím jak jinak to popsat, každopádně zkoušel jsem všelijaké tipy co jsou na internetu od programů jako je Procces Laso nebo speciální Revi...
Poslední příspěvek
Ahoj. Tvoje sestava je velmi silná, takže pokud máš problémy s lagy, nemusí to být způsobeno hardwarem, ale spíše nějakým nastavením nebo softwarem.
Vyzkoušej tyto věci:
Ovladače a BIOS: Ujisti se, že máš nejnovější ovladače pro grafickou kartu (i...
Ahoj,
po delší době bych potřeboval nový stroj na střih 4k 10bit videa v Davinci a editaci v PS/LR.
Jsem na tom takto:
Možná ještě prohodím disk za tento:
Nepředpokládám, že bych někdy potřeboval 7000 MB čtení/zápis.
Díky za zpětnou vazbu.
Poslední příspěvek
Stará generace by měla jít dolů. Ale je fakt, že radši vzít novou generaci.
Datart má ceny zveřejněné a jsou zatím kolem 40-45k. Ale přijde mi to dost nadstřelený.
Alza má datum vydání 30.1. a dřív tam ceny nebudou. Tak spíš počkat.