Ahoj, přemýšlím o koupi casu pro harddisk, jelikož nám odešel ntb do notebookového ráje. Jedná se o tento hdd : http://www.alza.cz/western-digital-2-5-d84482.htm. Case naleznete tady : http://www.axago.cz/cz/produkty/externi ... 25-X1.html
A můj dotaz je, jestli někdo tento case nevlastní, nebo nedokáže najít obsah SW cd k tomuto casu.... Děkuji za odpovědi
Poraďte mi vhodný box pro pro harddisk *
Poraďte mi vhodný box pro pro harddisk *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 20 čer 2011 21:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava velmi nesrozumitelného nadpisu „Cae pro harddisk“
Důvod: Oprava velmi nesrozumitelného nadpisu „Cae pro harddisk“
Re: Cae pro harddisk
1. Není to case ale BOX, case je počítačová skříň
2. Na tom CD jsou drivery na win98, to snad na něco potřebuješ? Novější win si je stáhnou sami a jede to plug and play
2. Na tom CD jsou drivery na win98, to snad na něco potřebuješ? Novější win si je stáhnou sami a jede to plug and play
Just Fucking Google It!
Re: Poraďte mi vhodný box pro pro harddisk *
OK, ale například nějaké programy na zabezpečení atd.
Co a jakým způsobem chceš zabezpečit? Hardware, aby nezkolaboval? To asi nejde. Šifrování dat? Jaké zabezpečení máš konkrétně na mysli?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zabezpečení: s diskem se často přemisťuji a proto bych ho chtěl nějakým programem nebo šifrováním zabezpečit... Moc se v tom nevyznám jakkékoli rady uvítám
TOHLE jsi zkoušel?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.