Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, jak udělat, aby šlo v Chrome bez problému internetové bankovnictví, pořád se musím přihlašovat několikrát, než to naleze. Popř. jestli někdo neví, zda se na tomto problému pracuje.
Rád bych používal Chrome, protože mozilla mě už nějak omrzela, a slyšel jsem že v IE(Internet Explorer) není bezpečné se přihlašovat třeba do banky. Kdyžtak mi napište, zda je to pravda.
Díky
Google Chrome - internetové bankovnictví Vyřešeno
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Google Chrome - internetové bankovnictví
Já používám servis24 a nemám s Chrome problém Potíž bývá v tom, že banky podporují především jen IE, občas FF. Bezpečnostní problém bych v IE neviděl zas tak velký. Výrazně větší bych viděl v zavirovaném počítači.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Re: Google Chrome - internetové bankovnictví
Já používám taky něco24...je to Čsob... IB24 myslím... - Internetbanking 24... to by mělo být stejné, já měl v chrome a v nejnovějším ff vždy problém se přihlásit, třeba to šlo až na sedmý pokus.. teď to jdu ještě nějak zkoušet a zajímalo by mě tedy, zda se ještě na chromu pracuje a budou ještě další verze, vylepšení, atd.
díky
díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4004
-
od petr22