Nainstaloval jsem si Free Mp3 Wma Converter v1.95 a hned po spuštění mi to hodilo hlášku že to vyžaduje Lame Encoder. Tak jsem ho stáhl, uložil do C:/Windows/System32/ a pořád mi to hlásí že nebyl nalezenej přitom ho tam mám a i verzi 3.98. Nevíte proč ho nenajde? Tady screen:
díky.
Free Mp3 Wma Converter a Encoder
Free Mp3 Wma Converter a Encoder
Naposledy upravil(a) Myloš dne 25 čer 2011 12:17, celkem upraveno 4 x.
Důvod: Obrázek vložen jako příloha. OŘÍZNUTÝ!!
Důvod: Obrázek vložen jako příloha. OŘÍZNUTÝ!!
-
- Pohlaví:
Re: Free Mp3 Wma Converter a Encoder
Na obrázek jsem nekoukal protože klikat na IS je otravné, příště dej obrázek sem jako přílohu.
Kdes přišel na to, že máš enkodér cpát do systému? Odstraň ho, a nainstaluj do Program Files.
Kdes přišel na to, že máš enkodér cpát do systému? Odstraň ho, a nainstaluj do Program Files.
Byl to direct link, ale budiž opraveno, i když i tak se musí kliknout na zvětšení.
Není to instalačka, ale jen soubor lame_enc.dll a ten program ho chce mít v Systemu32.
/*
Obrázek jsem vložil a oříznul.
Krom vkládání jako přílohu je vhodné z obrázku odstranit všechna přebytečná data. Ten původní byl velký jak kráva – 800 kilo – jednak proto, že byl tak velký, jednak kvůli formátu (RGB) – po oříznutí a převedení do indexovaných barev se smrsknul pod 20 kilo.
Myloš
*/
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Čer 2011, 12:08) ---
OK, zapoměl jsem to dát do .JPG, srry. Jinak ono to nebylo schválně jen to okno s chybou, pod tím jsem měl i obrázek že ten soubor mám na místě kdo ho chce ten program mít.
/*
JPG není potřeba – u takhle malého obrázku by sis moc nepomohl, zato by se to vinou komprese rozplizlo.
jinak se omlouvám, že jsem oříznul víc než třeba, už jsem to opravil.
Myloš
*/

/*
Obrázek jsem vložil a oříznul.
Krom vkládání jako přílohu je vhodné z obrázku odstranit všechna přebytečná data. Ten původní byl velký jak kráva – 800 kilo – jednak proto, že byl tak velký, jednak kvůli formátu (RGB) – po oříznutí a převedení do indexovaných barev se smrsknul pod 20 kilo.
Myloš
*/
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Čer 2011, 12:08) ---
OK, zapoměl jsem to dát do .JPG, srry. Jinak ono to nebylo schválně jen to okno s chybou, pod tím jsem měl i obrázek že ten soubor mám na místě kdo ho chce ten program mít.
/*
JPG není potřeba – u takhle malého obrázku by sis moc nepomohl, zato by se to vinou komprese rozplizlo.
jinak se omlouvám, že jsem oříznul víc než třeba, už jsem to opravil.
Myloš
*/
-
- Pohlaví:
Budiž
Vykašli se na knihovnu /.dll/ a sáhni toto: http://www.slunecnice.cz/sw/lame-encoder/ . Snad to pomůže.
P.S- A s těmi screeny se jedna především o to, že zde vydrží trvale a jsou užitečné pro další tazatele s podobným problémem.

P.S- A s těmi screeny se jedna především o to, že zde vydrží trvale a jsou užitečné pro další tazatele s podobným problémem.
Tak furt jsem na stejným bodě, navíc ta verze je tam stará jak prase. 
Tady se najdou poslední: http://freecodec.com/Lame_Encoder_download.htm
PS: Napadá mě, není třeba háček v tom že mám OS x64?

Tady se najdou poslední: http://freecodec.com/Lame_Encoder_download.htm
PS: Napadá mě, není třeba háček v tom že mám OS x64?