Program na připíchnutí prohlížeče do popředí Vyřešeno
Program na připíchnutí prohlížeče do popředí
Ahoj jak už prozrazuje název topicu zajímalo by mě jestli existuje program nebo modul do google chrome (či jiného prohlížeče), který mi okno prohlížeče nebo daný proces připíchne do popředí obrazovky? Tak aby se zobrazoval vždycky vepředu a vše ostatní bylo za ním. Vím že tohoto šlo docílit u QIPu. Dokáže mi někdo poradit? Děkuji předem =)
Re: Program na připíchnutí prohlížeče do popředí
Funguje na všechny okna:
Actual Title Buttons - přidá následující tlačítka do každého okna-minimalizování, poslání do traye, ...
Actual Window Manager 5.0-můžete přidávat nová tlačítka pro minimalizaci do traye a pro zanechání oken vždy nahoře do jakéhokoliv titulku okna.exe
WinAdds 1.0-umožňující rozšířit systémové nabídky všech běžných oken v systému o nové možnosti nastavení.zip
Actual Title Buttons - přidá následující tlačítka do každého okna-minimalizování, poslání do traye, ...
Actual Window Manager 5.0-můžete přidávat nová tlačítka pro minimalizaci do traye a pro zanechání oken vždy nahoře do jakéhokoliv titulku okna.exe
WinAdds 1.0-umožňující rozšířit systémové nabídky všech běžných oken v systému o nové možnosti nastavení.zip
Re: Program na připíchnutí prohlížeče do popředí Vyřešeno
Děkuji moc. Pomohlo na 100%. Můžete lock.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3054
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 14:39
-
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4534
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5801
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3395
-
od RostislavC