Hoj, je nějaká možnost aby se mi nezapnul monitor když zmáčknu nějakou multimed. klávesu (play/pause, stop, volume,...)? Monitor je vyplej softwarově, ne fyzicky. Jestli je třeba nějakej Ignore list na klávesy v registru kterýma se nedá zrušit screensaver nebo já nevim Win7.
Šetřit obrazovky si např. v XP můžeš nastavit na žádný. Stejně tak si můžeš i nastavit dobu, kdy se monitor při nečinnosti na PC vypne, ovšem při jakékoliv činnosti na PC se monitor zase zapne.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Moc namáhavý Já bych chtěl jenom aby se nezapnul po stisku těch multimed. kláves, někdy se nezapne když ty klávesy mačkám ale to je asi jen chyba klávesnice.
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc
Zdravím,
mám připojené dva monitory a jako hlavní mám oled 240hz 4k a jako vedlejsi bud 4k tv 60hz nebo fullhd 60hz monitor. deje se mi ze na vedlejsi obrazovce mi videa a filmy jedou tak na 15 fps... A je jedno zda je to display port nebo hdmi....
rád bych se vás poprosil o radu s výběrem nových monitorů. V současné době mám aoc ag241qg a k tomu nějaký nejlevnější Asus, oba jsou 24 palcové monitory.
Monitory budou hlavně na hraní a na práci, často pracuju z home officu a v současné...
Po nejake dobe pri hrani narocnejsi hry Scum mi vypne monitor a dojde k pohotovostniho režimu monitoru…u jiných her to nedela-nejsou tak narocne tak jako Scum.Jinak pri hrani teto hry mi jede GK naplno-otacky vetraku okolo 3050 otacek-pak po nejake...