Dobrý den, mám problém. Operační systém startuje normálně, pokud není nic zapojeno v žádném USB slotu. Jakmile mám zapojenou myš nebo klávesnici (resp.flash disk a další příslušenství) při zapínání počítače, objevuje se toto chybové hlášení:
Systém Windows XP nelze spustit. Uvedený soubor je poškozen nebo nebyl nalezen:
Windows Root/System32/ntoskrnl.exe
Poté mi nezbývá nic jiného než vypnout počítač.
Chyba při spouštění pc: ntoskrnl.exe
Re: Chyba při spouštění pc: ntoskrnl.exe
Ahoj, já bych přeinstaloval systém, ale je možné že je i jiná cesta jak to vyřešit, ale to ti já bohužel neporadim..
Základní Deska : MSI Z87-G45 Gaming, CPU : Intel Core i7-4770K 3,5 GHz @ OC 4,2 GHz, 1,214V FAN : Noctua NH-U12P SE2, RAM : 16GB Kingston Black Series (2x8 GB, 1600 MHz, CL10) GPU : nVidia MSI GTX 760 2GB, Zdroj : Seasonic M12II-620W, SSD : Samsung EVO 840, basic 120GB, HDD : Seagate Barracuda 7200.14 - 2TB, Seagate SV355 7200.14 - 3TB
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nouzový režim funguje?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
Podle mě se z nějakého nepochopitelného důvodu snaží bootovat z připojeného zařízení. Zkusil bych zakázat boot z usb a dát boot z hdd na 1. místo.
Počítač spouštím takto: odpojím klávesnici (jediné zařízení připojené přes USB port), spustím počítač, po naběhnutí Windows zapojím klávesnici zpět do počítače a mohu normálně pracovat. (Na myš jsem doma našel redukci USB/PS2, tím pádem ji nemusím vypojovat).
Nouzový režim funguje, ale zase: musím vypojit klávesnici předtím, nežli zapnu počítač.
Pro vše, co se objevuje před naběhnutím OS (tzn. obrazovka na, níž se lze dostat do setupu a bootovacího menu aj.), je zapotřebí klávesnice. Ta na těchto obrazovkách ale nefunguje (samozřejmě když je zapojena do počítače)!
Jak mohu nastavit boot z HDD?
Nouzový režim funguje, ale zase: musím vypojit klávesnici předtím, nežli zapnu počítač.
Pro vše, co se objevuje před naběhnutím OS (tzn. obrazovka na, níž se lze dostat do setupu a bootovacího menu aj.), je zapotřebí klávesnice. Ta na těchto obrazovkách ale nefunguje (samozřejmě když je zapojena do počítače)!
Jak mohu nastavit boot z HDD?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi máš vyplou podporu USB klávesnice v BIOSu. Musíš si někde půjčit PS/2 kus a povolit to
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4876
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
- 4
- 3319
-
od Steage7717