Ahoj,
mám dotaz pro se mi ukazuje tabulka při vypnutí PC než takhle co je na odkazu:
http://www.google.cz/imgres?imgurl=http ... 24&bih=606
Ukazuje se mi tam jiná tabulka (nemoderní) - Ukončit systém Windows.. co teď s tím?
Díky
Jak nahradím „klasický“ W2K vypínací dialog za XP „moderní“? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Jak nahradím „klasický“ W2K vypínací dialog za XP „moderní“?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 30 čer 2011 23:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Vypnutí počítače“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Vypnutí počítače“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Vypnutí počítače“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Vypnutí počítače“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
-
- Pohlaví:
Re: Vypnutí počítače
Co je to nemoderní tabulka?
P.S. Obrázky se vkládají sem, jako příloha!
P.S. Obrázky se vkládají sem, jako příloha!
Ahoj,
Nemyšlíš tuto "nemoderní" tabulku (samozřejmě ten vzhled)
Nemyšlíš tuto "nemoderní" tabulku (samozřejmě ten vzhled)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím co si představit pod pojmem nemoderní:) Vlož nám sem screen obrazovky, ať to vidíme.
//a jo, už to tam vidím, to je ta nemoderní:)
Musíš si na uživatelských účtech povolit rychlé přepínání uživatelů (Start>Ovládací panely>Uživatelské účty>Změnit způsob přihlašování a odhlašování).
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Pohlaví:
Jo tá poslední tabulka to je ono. Vždy jsem tam měl tu modernější a teď tuhle. A když jsem najel do - Uživatelské účty - Změnit způsob přihlašování a odhlašování, tak mi to napsalo chybu: Instalace klientských služeb systému NetWare zakázala rychlé přepínání uživatelů a úvodní obrazovku. Pokud chcete tyto funkce obnovit, odinstalujte klientské služby systému NetWare. To je vše.. Ale v PC jsem nikdy žádný účet a nic nemněl. Vždy, když zapínám pc, tak najedu rovnou na plochu.. Co s tím? Díky
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak nahradím „klasický“ W2K vypínací dialog za XP „moder
Ve vlastnostech síťové karty odinstaluj službu NetWare (je zaškrtnuta a dole máš tlačítko Odinstaluj), síťovou kartu snad v ovládacích panelech nejdeš. Pak Ti to nebude bránit ve volbě rychlého přepínání uživatelů.
Spíš "moderní" vypadá takhle" 

(z mojí plochy/kompu to neni)

(z mojí plochy/kompu to neni)
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
Jen pro ujasnění - v každým PC (nemyslím teď ty se systémem z roku 1800) jsou minimálně 2 uživatelské účty - 1 běžný, co používáš, druhý pro administrátora a někdy se tam objeví i účet guest (u XP jsem to tak občas měl), ale po běžném nastartování PC vidíš pouze svůj uživatelský. Na ten se buď systém přihlásí sám - automaticky, tak, jak to píšeš ty - skočí rovnou na plochu a nebo ti vypíše po zapnutí seznam účtů a po kliknutí skočí na plochu nebo se zeptá na heslo. Další varianta je psaní uživatelských jmen, ale to se používá většinou v kavárnách, školách apod.
SHAGOHOD:
V ixpéčkách? To těžko.
V ixpéčkách? To těžko.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Ale jo, jsou různý skiny, ale to je spíš o průser. Jinak bych se držel standardně tématu XP.
Zpět na “Problémy s hardwarem”