Firefox 5- Vaše skúsenosti?
Re: Firefox 5- Vaše skúsenosti?
Vypadá to že ani IE nechce zůstat pozadu >> http://www.novinky.cz/internet-a-pc/sof ... verzi.html
Just Fucking Google It!
FF 4 mi občas padal 5 je už v pohodě. Rozdíl moc nevidím, akorát bych byl rači kdyby otevřené panely byly pod adresním řádkem a ne nad ním. Nevíte někdo jak na to? Takhle mi to připomíná Chrome který nesnáším jenom o trochu míň než IE.
- Přílohy
-
- iefox.gif (15.13 KiB) Zobrazeno 244 x
Klikni pravým tl. myši na topbar (ta horní lišta) a odškrtni Panely navrchu.
Just Fucking Google It!
já mám s ff problém - od té doby co jsem přeinstaloval systém se mi tak jednou za 2 hodiny freezne tak na 50 sekund... četl jsem, že to je doplňkama, ale mám všechny zakázané a stejně to furt freezuje
I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX
Mam stejnej problém, je ne teda na 50 vteřin.
Just Fucking Google It!
no ono to je 50 maximalne... vetsinou tak 20-40, ale je to dost otravný problém
I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Právě některé doplňky dělají problém. Je třeba ty problémové, které při aktualizaci Firefox doporučí zakázat, respektovat a vyčkat, až autor vydá aktualizaci tohoto doplňku pro novou verzi Firefoxu. Jinak stále nechápu, proč sem cpe někdo další prohlížeče, když je řeč o Firefoxu. Chce-li někdo řešit problémy jiného prohlížeče,může si založit vlastní téma.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak to máte blbé ... mám Firefox 3.6.18+CZ, nyní zrovna 58 doplňků - z toho 5 nekompatibilních - 8 skriptů, několik tisíc náhledových záložek ve Fast Dial a žádné zamrzávání. Prý dokonce verze 4 a 5 výrazně zpomalují při neodladěných doplňcích. Tak se potom ptám, kde je jaká výhoda přejití na vyšší verze? Navíc bych si zase musel vytunit Firefox skoro od začátku, a to se mi nechce, spíš asi zamrznu na verzi 3.6 

- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Od verze 4 mi FF zamrzne treba šestkát denně. Nebaví mě to už, ale stále věřim, že se to zlepší a nebudu muset opouštět FF a přejít ke konkurenci...
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2
Scary: Zkus si dát 2-3 dny bez doplňků v čistě nainstalovaným FF.
Lidi, úplně vás nechápu.
Každý, koho znám a používá/používal FF si stěžuje na pády, já měl pouze jeden, jak už jsem psal.
Lidi, úplně vás nechápu.

Tak Firefox bez doplňků není skoro nic ... je mnohem horší než IE 6.x
Já používám prohlížeč na správné, bezpečné a rychlé zobrazení stránek a ne na to, abych zjistil, jaké je počasí a pomocí jedné zkratky na klávesnici otevřel Excel, změnil tapetu na ploše, přihlásil se na Skype a pak to dokončil pohybem myši, která by mi pomocí makra zapla torrenty, uvařila čaj, pustila rádio a popřála dobré ráno. (Tím neodsuzuji všechny doplňky, některé se opravdu hodně hodí, některé jsou zase k ničemu a nemá je smysl instalovat.) Dělám weby a srovnávat IE 6 s FF 5 je hodně vtipný. Když se prohlížeč neumí vypořádat se správně napsaným webem, tak je u mě automaticky "odpad" - a to IE 6 splňuje na jedničku. (Doba jde dopředu a u techniky to platí dvojnásob.) Hold, každý jsme jiný a máme jiné požadavky - tak to je a bude. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 4069
-
od Kogaku