Ahoj, potřebuju změnit IP, kamarád mi doporučil zapnout a vypnout modem, to sem udělal, bohužel se IP nezměnila, pak jsem skusil toto:
http://www.youtube.com/watch?v=t4GpPFn_dNA&feature=fvst
Udělal jsem to přesně tak, jak ten chlápek, ale nevím proč mi pak nešel net..
Fakt už nevím, co s tím, poradíte, co sem udělal špatně, případně jiný návod??!
Jak změním ip?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak změním ip?
To video nemyslíš vážně
Se divíš, že ti to nešlo? 
IP ti změní jen poskytovatel a ten to z administračního a obchodního hlediska nedělá. KDepak jsi dostal banánka?

IP ti změní jen poskytovatel a ten to z administračního a obchodního hlediska nedělá. KDepak jsi dostal banánka?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Záleží na tom jestli máš statickou IP nebo dynamickou, pokud máš statickou tak kontaktuj providera, pokud dynamickou tak třeba tím restartem routeru.
Just Fucking Google It!
TOR
Ale bacha, jsou i jiné metody identifikace konkrétního počítače! A navíc je takováhle šifrovaná dálková komunikace citelně pomalejší.
Ale bacha, jsou i jiné metody identifikace konkrétního počítače! A navíc je takováhle šifrovaná dálková komunikace citelně pomalejší.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Jak řekl Žbeky, někde dostal BAN a chce se z toho vykroutit, ja bych takovým lidem vůbec neradil, max. ať se příště chovají slušně.
Žádný "BAN" jsem nikde nedostál, ani netuším, co to je, díky za pomoc, něco z toho zkusím.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když nevíš, co to je, tak jak víš, že jsi to nedostal? 
Změnu IP nikdy nikdo nepotřeboval z dobrých důvodů - vždy v tom je ban, snaha něco zamaskovat nebo obejít

Změnu IP nikdy nikdo nepotřeboval z dobrých důvodů - vždy v tom je ban, snaha něco zamaskovat nebo obejít
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.