Po preinštalovaní starého windowsu (windows xp home edition) kôly zavíreniu a spomalenému PC som nainštaloval nanovo (windows xp home edition ) obidve sp1 mi po zapnutí ukáže túto chybu : STOP : c000021 (bad image chcecksum ) The image apphelp.dll is possibly corrupt . The header checksum does not match the computed checksum .
Parametre : nootebook
40 GB HDD (myslím že PATA ale nie som si istý )
Ram 768 MB
Procesor: Turion 2.2 GHz
Ani po opakovanom preinštalovaní sa to nezmenilo (skúšal som live cd s ubuntu ale tiež hlásilo error , nainštalovať win 7 aj vistu no tiež nič ).
Zpínanie notebooku prebieha takto : 1. zobrazí sa obrazovka HP (je tam možný vstup do biosu )
2. Windows xp home edition sa nacitava (znak win XP atd.)
3. BSOD s chybovou hlaskou (napisana v 1.príspevku)
Inštalácia prebehla bes problémov nevyhodilo žiadnu chybu a je nainštalovany na celý disk
Preinštaloval som na windows xp home edition s integrovanou sp2 no nepomohlo ukazuje inu chybu ( na obrázku )
Skúšal som aj safe mode no nic (obrazok )
HDD som nemohol vyskúšať na inom PC pretože môj nepodporuje prípojku ATA iba SATA II.Našiel som ešte 1 kábel ktorý vyzeral že by sa to dalo pripojiť na HDD do PC , no nesedely prípojky .Takže stiahol som a napálil som si UBCD V5.0.0 (Unlimited Boot C D V5.0.0 ) . Keď sa nabootovalo DVD tak som si vybral z ponuky HDD zvolil som diagnostic a seatools (od seagate ) boli tam dve možnosti novšia verzia seatools a staršia . Zapol som najprv novšiu ( neboly tam žiadne Textove okná nereagovala myš ani klávesnica ) . Reštartoval som PC , nabootoval som DVD , Zvolil som si HDD a Staršiu verziu seatools . Tá išla bola to textová diagnostika . Najprv som zvolil short test (vypísalo mi error a že mám spustiť long test ). Spustil som Long test Robilo to veľmi pomaly za hodinu okolo 200 MB (boli tam niekoľko stoviek chýb , Keď počas testu presiahly chyby 99 tak mi vypísalo error : read failed , Musel som Pri každých okolo 70 chýb dať Esc a opravovalo to toľko chýb koľko našlo kým som nedal ESc ) Potom v Hlavnom menu UBCD som vybral system zvolil som testdrive . Po niekoľkých minútach emulovania obrazu mi nabehol Ghost Linux 4 . Cez ten som preskúmal Disk (vyzeralo to že je to v poriadku no nevedel som zistiť či knižnice windowsu niesú poškodené . Potom som skúšal rôzne Testy na hdd no ani sa nespustily napísalo mi pri každom že sa nedá emulovať obraz tar.gz . Potom som skúsil cez seatools (staršiu ) vymazať kompletne disk (formatovanie trvalo okolo 30 min.) . Potom som nainštaloval windows Xp home Edition Sp2 no stále tá istá chyba (je napísaná v 1. príspevku ) . Na to som sformátoval disk a nainštaloval som ubuntu no pri zapínaní hlási chyby (na obrázku )
Windows Xp Home edition sp2

Windows Xp Home edition sp2 Safe MODE

Ubuntu obráz pri zapínaní

Obraz HDD