Zdravím,
vlastním noťas, kde by měli být dva HDD (fyzicky v NTB jsou) ale v Tento počítač mám jen jeden, ten druhý tam není.
Ve správci disků tam také není k nalezení, do biosu se nechci moc hrabat bo tam ještě něco zkazím, jedině s Vaší pomocí...
tak proto píši tady jestli mi můžete pomoct jak jej nahodit.
NTB: ASUS G51VX, OS: WIN7
Díky moc za rady...
Chybějící HDD?!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chybějící HDD?!
Neběží ty disky v raidu?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- mar00m
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Možná. Asi to bude RAID 1.Proto by ten druhý nešel vidět. Nebo má oba dva disky sloučené do jednoho "Oddílu".
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
V jednom oddílu nejsou, jeden disk má 500GB a druhý 320GB a já má jen C:\ s 500GB... a ten raid znamená co?
- mar00m
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tady je úryvek z Wikipedie ale co třeba použít GOOGLE?
► Zobrazit spoiler
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
Takhle jsem to nemyslel
to bych si našel... já spíše myslel jestli to jde "odraidovat" nebo něco v tom smyslu, prostě aby mi jel? 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podívej do BIOSU jestli ho vidí.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
V BIOSu ho vidí, je na portu 4, port 0 je muj HDD a port 1 je mechanika... ale ani pri reinstalaci windowsu ho nenasel ani tedka ve spravci disku
... co s tim?

Zpět na “Problémy s hardwarem”