Dobrý den, kdysi jsem si nainstaloval jeden program po kterem mi na plose zustala prazdna ikona. Nasel sem si navod ze mam vytvorit zastupce, u toho dat vlastnosti, zmenit ikonu abych zjistil cestu souboru a podle toho promazat registry. Kdyz sem toto udelal zbyla mi na plose misto ikony prazdna slozka u ktere ani zastupce vytvorit nelze. Coo s tím? Unlocker nefunguje a v nouzovym rezimu take nelze smazat.
Dekuji
Prázdná složka na ploše
Re: Prázdná složka na ploše
Nechápu, jak to myslíš..prázdná složka, ikona.... oboje můžeš normálně vyhodit do koše.. nebo jestli to je ještě něco jiného, tak sem hoď screen(obrázek).
file:///C:/Users/Enor/Desktop/2011-07-03_121246.png
Je prázdná, nejde otevřít a nemá jméno. Navíc jde vitvorit pouze zástupce...
Je prázdná, nejde otevřít a nemá jméno. Navíc jde vitvorit pouze zástupce...
to co jsi poslal, já neotevřu jako screen..zkus pomocí recovery dvd, pokud máš opravit systém Windows a nebo také můžeš zkusit stáhnout program CCleaner a vyčisti registry i soubory.
Super, víme kde je ten screen, teď nám ještě pošli počítač a my se na ten screen kouknem
Ale hlavně jenom nepiš kde se ten počítač nachází třeba v obýváku, na záchodě,.. 
Co restartovat PC? (Hello IT. Have you tried turning it off and on again?)

Co restartovat PC? (Hello IT. Have you tried turning it off and on again?)
Just Fucking Google It!
Tak jsme se dozvěděli že se do počítače přihlašuješ jako Enor a na ploše máš snímek uložený obrazovky s názvem 2011-07-03_121246.png
Ale takhle ho nikdo kromě tebe neuvidí.
Pokud ta sloška nejde smazat, přihlásil ses v nouzovém režimu jako Administrátor? Zkus potom nastavit přístupová práva, možná se nechá přemluvit.
Já osobně, kdyby mě i v takovém případě Windows nechtěl poslechnout, okamžitě bootuji liveCD s Linuxem a složku mažu natvrdo, tohle si žádný počítač nemá co dovolovat

Pokud ta sloška nejde smazat, přihlásil ses v nouzovém režimu jako Administrátor? Zkus potom nastavit přístupová práva, možná se nechá přemluvit.
Já osobně, kdyby mě i v takovém případě Windows nechtěl poslechnout, okamžitě bootuji liveCD s Linuxem a složku mažu natvrdo, tohle si žádný počítač nemá co dovolovat

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Přez nouzovy rezim to nejde to uz jsem psal a ccleaner jsem take zkousel. Nyni sem ovsem zjistil ze kdyz chci do slozky neco dat otevre se mi Pocitac - Mistni disk C - windows - system 32
nemá co dovolovat
takový Pentium 4 a Celeron si dovolí vše a neptá se tě 
Raději, ať napíše, jestli je to na záchodě nebo v koupelně, aby jsme tam přišli a nemuseli hledat.. ikdyž, jestli tam je 10 počítačů jako u nás doma a v každé místnosti nějaký, tak je to těžký mno..
K problému.. mě to přijde, jako kdybys měl v PC nějakýho červa nebo něco... možná by bylo dobré se obrátit na sekci HiJackThis a napsat tam tvůj problém a potom se řídit instrukcemi rádců.

Raději, ať napíše, jestli je to na záchodě nebo v koupelně, aby jsme tam přišli a nemuseli hledat.. ikdyž, jestli tam je 10 počítačů jako u nás doma a v každé místnosti nějaký, tak je to těžký mno..
K problému.. mě to přijde, jako kdybys měl v PC nějakýho červa nebo něco... možná by bylo dobré se obrátit na sekci HiJackThis a napsat tam tvůj problém a potom se řídit instrukcemi rádců.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3049
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 17:02