pc nejde vypnout
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
pc nejde vypnout
Pocitac mi nejde vypnout,ale kdyz pripojim pres usb telefon nebo externi disk,tak to najednou jde.co to muze byt?poradte prosim nekdo....dekuji
-
- Pohlaví:
Re: pc nejde vypnout
Zkus Start/spustit, cmd. Zobrazí se příkazový řádek kam zadáš "shutdown -s -t 00" (bez uvozovek). Pokud to nepůjde, zkus "shutdown -s -f -t 00"
Proč to dáváš do sekce HiJackThis? 
Jak nejde vypnout? Pořád se vypíná a nevypne? Když klikneš na Vypnout tak se nic nestane? Kdepak je ta křišťálová koule..

Jak nejde vypnout? Pořád se vypíná a nevypne? Když klikneš na Vypnout tak se nic nestane? Kdepak je ta křišťálová koule..
Just Fucking Google It!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
kdesi v historii jsem nasel,ze to nekdo resil prave tady.
kazdopadne jde o to,ze kdyz dam vypnout nebo prechod do rezimu spanku,tak normalne naskoci modra obrazovka vypinani,ale pak se sekne.mysi jde pohybovat.tak nevim,mam to resit jinde?pokud ano,tak se omlouvam za zabirani prostoru v teto sekci.
dekuji
Téma přesunuto! Pic
kazdopadne jde o to,ze kdyz dam vypnout nebo prechod do rezimu spanku,tak normalne naskoci modra obrazovka vypinani,ale pak se sekne.mysi jde pohybovat.tak nevim,mam to resit jinde?pokud ano,tak se omlouvam za zabirani prostoru v teto sekci.
dekuji
Téma přesunuto! Pic
-
- Pohlaví:
ty příkazy jsem ti napsal proto, abych zjistil, zda vůbec systém dokáže vypnout PC, čili zda funguje alespoň základ. Odezva žádná. Jestli tedy nechceš spolupracovat na řešení tak proč se ptáš?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
sorry.prikazy jsem zkousel.je to to same jako kdyz dam start-vypnout.na modre obrazovce se to zasekne a nic.
Mě se taky jednou Vista zasekla při vypínání (pořád tam bylo Vypínání... a nic to nedělalo) jsem počkal asi 30 min pak jsem to vypl natvrdo a zase zapl a je to ok 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tohle jsou XP a i kdyz to vypnu na tvrdo,tak se nic nemeni...bohuzel
-
- Pohlaví:
Zkus v BIOSu najít položku Power management a zde hledej něco jako Power BIOS features. Pokud je tam něco povoleno, tak to dej na disabled (Vypínání si budou řídit pouze windows). Pokud tam je nastaveno disabled, zvol "ACPI APIC Support".
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak vypnout zálohování fotografií na Ondrive Příloha(y)
od Speed_dead » 01 kvě 2025 12:40 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 1791
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
01 kvě 2025 14:06
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”